Bende bilmiyorum kardeşim kendiliğinden düzeldi bendede çalışmıyodu şimdi bi sorun yok.2 gün öncesı calısıyordu şimdi yk calışmıyor bı yardımcı olun nası yaptınız
hepsi kapalı aldında başka yazılar yazıyor herşey geliyor ama esp radar filen ama yk calısmıyorBende bilmiyorum kardeşim kendiliğinden düzeldi bendede çalışmıyodu şimdi bi sorun yok.
virüs programın varsa devre dışı bırak öyle dene olur belki.
O zaman senin pc de bir sorun var. çözümünü bulursam yazarım.hepsi kapalı aldında başka yazılar yazıyor herşey geliyor ama esp radar filen ama yk calısmıyor
sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatasını ben pc yi sıfırlayarak (win10 un kendi ozelliği) ile çözdüm.
win7 win8 kullanıyorsan ya format at yada sistem geri yükleme yap.
Teşekkürler Ama Şuanda İnternet Sıkıntım Var Kendi Evimde Değilim
Başka Çözüm Yokmu Hocam ?
windows 10 sıfırla yaparsam gerekli uygulamarı indirmek için internet lazım malum
Bendede ilk böyle olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi.Çözümünü bulursam haber veririm bende bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 17377 BSK BENDE BÖYLE DİYOR ACINCA HİLEYİ
Hilede bir sorun yok bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Çözümünü bulursam yazarımoyun siyah ekran oluyor çözüm varmı
Bendede 2 gün önce çalışmıyordu şimdi çalışıyor. pc ile alakalı olabilirHilede bi sıkıntı mı var dün çalışıyordu bugün çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?