- Yasaklandı
-
- #7,981
Banlı Üye
bu konuda sana hak veriyorum adamlar işini yapıyor yardım konusunda bileArkadaşlar hile şu anda tamamen sorunsuz şekilde çalışıyor.
Hızlı çözüm ve destek için MH ekibine şahsım adına teşekkür ederim.
Buraya emir kipleri ile yorum yazan arkadaşlarda gitsin ücretli hile kullansın milleti sinir krizine sokup daraltmasın!
ekran kartını güncelle düzelirsiyah ekran hatası alıyorum
yardımcı olurmusunuz lütfen
win 7 64bit kullanıyorum
bendede aynı sorun var.aero özelliği açık oldugu halde ve bir önceki hileyi aktif kullanıyordum ama şu anda siyah ekranda kaldım.ne yapabiliriz.siyah ekran hatası alıyorum
yardımcı olurmusunuz lütfen
win 7 64bit kullanıyorum
bende bilmiyorum ki kardeş öyle bekliyorumbendede aynı sorun var.aero özelliği açık oldugu halde ve bir önceki hileyi aktif kullanıyordum ama şu anda siyah ekranda kaldım.ne yapabiliriz.
bende güncelleme falan yaptım ama hile çalışmıyor anlamadım biyerde hata mı yapıyorum acabaŞuan bende hile sorunsuz güncel Esp Eşya gösterme vs. çalışıyor. İlk Win i mi aldım bile. Teşekkürler tekrardan emeğinize sağlık.
güncelledim ama işe yaramadı dostum nerede hata yapıyorum acaba@gravediggertr o oyunla ilgili problem, bizimle ilgili değil. Hilemiz şuan oyunun en son sürümünü desteklemektedir. Eğer eski sürüm oyun kullanıyorsanız sizde çalışmayacaktır. İyi forumlar.
Havaya uzun zıplama, hızlı hareket, magic bullet vs. %100 ban sebebi olduğundan bu hileye eklenmedi. Ama seni kırmamak için sırf senin için kodlarlar.Havaya uzun zıplama nsıl oluyor?
Eski ui dosyasını upload edebilir misin rica etsem kardeşimBende calısıyor ve hıc guncellemedımde cok basıt bır yolla calıstırdım
Post automatically merged:
Hadi benden sıze kıyak olsunadmınlerden once ben yetıstım ımdadınıza Oyunun eski Ui Dosyasını ındırın sonra Oyunun ustune sag tık ypaın dosya konumu ac orda tencent yazıyor o dosyaya gelın daha sonra yeni ui dosyasını silin eskiyi ypaıstırın hıleyı kullanmaya devam edın oyun guncel ama dosyalar guncel olmayınca guncellemede gelmıyor rahatca kullanın
Hile aktifYeni güncelleme gelince yazar mısın arkadaşlar
Aktifesp yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?