Kardesim ben hiç bişey yapmadım tencent güncellendim sadece hileyi bekledim direk çalıştı format at ne yapalım herseye yapmışsın sendeBabacan Defalarca Yaptım Yapmadığın Bişey Kalmadı ... Sildim Temizledim Yükledim Hiç Birisi Banamısın Demiyo Açıkcası ....
Rar şifresi : mhya allah rızası icin rar dosyasının şifresini yazarmısınız hiçbişey olmuyo bulamadım
Hacı bende yapamadım eğer yaparsan yaz burayaBabacan Defalarca Yaptım Yapmadığın Bişey Kalmadı ... Sildim Temizledim Yükledim Hiç Birisi Banamısın Demiyo Açıkcası ....
TeşekkürlerRar şifresi : mh
Anti virüs programlarını kapat aksi halde virüs olarak algılar ve siler otomatik.
eski sürümünü istesek de indiremeyiz zaten çünkü yok öyle birşey. hile güncel oyun güncel visual C ler de güncel ama çalışmıyor hileArkadaşlar Hile calisiyor! Sorun sizde Hile de eksikler araba yerleri gostermiyor ve aimbot u kötü Kayma cok oluyor. Ama daha hizli olmuş. Hile eski sürümu silin yenisi anasayfasa indirin. Emilator eski ise oni gunceleyin Ve calisacakdir.
bendede oluyoSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
sanırım bır yerde yanlışlık yapmış olmalısın gayet güzel çalışıyorşuan oyunda denedim herşey güncel olmasına rağmen hile çalışmıyor, çalıştıran arkadaşlar nasıl yapmış bu işi? çözümü olan yazabilir mi?
ayarlardan off olabilir mi hileler?Arkadaşlar Bu Sorunu Nasıl Çözücez İçinizde Anlatıcak Kimse Yok mu ... Sadece Radar Çalışıyo Diğer Hiç Bi Fonksiyonu Aktif Değil ... Dosyalar Tamam Defalarca Sildim Yükledim ... Herşeyi Yaptım Yapılması Gereken Genede ÇA LIŞ MI YO ...
Değil Üstad Hepsi Aktif Şuanda ... Bende Sadece Radar Çalışıyo ... Başka Engelleyecek Bişeyde Yok Pc de Tencentin Güncellemesi Geldi Yaptım Ondan Beridir Hile Çalışmıyo Tek Çalışan Radar...ayarlardan off olabilir mi hileler?
benimkisi de aynen senin sorununun aynısı. tek yapamayan ikimiz miyiz anlamadımki biri diyo çalışıyo biri diyo çalışmıyor. adminler zaten yatışta..Değil Üstad Hepsi Aktif Şuanda ... Bende Sadece Radar Çalışıyo ... Başka Engelleyecek Bişeyde Yok Pc de Tencentin Güncellemesi Geldi Yaptım Ondan Beridir Hile Çalışmıyo Tek Çalışan Radar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?