Onaylı Üye
masa üstünü win 7 yap kardeşim Aero temalarındanDword'u açınca oyun ekranı siyaha bürünüyor. Dwordu kapatınca ekran eski haline geri dönüyor.
10 Dakika ban atarsa sadece oyun algılandığında atar ki kaldıki 10 yıl atmıyor diye bişey yok öldürüğün adamlar senin videonu çekerse 10 yılı garantiliyorsun zaten bendede magic var ve videodan ötürü 10 yıl ban atıldı sen sanıyonmu10 dakika ban atılıyor sonra devam ediliyor, hayır olay öle deil,ayrıca şöle birşeyde var 10 dakika ban atıldığı zaman sıralamasız kalıyorsun yani fatih olamıyorsun 7 bin puan kas yinede fatih olmassın sıralaman buga giriyor birşey hakkında bilgi sahibi olun sonra isyan edin gençler iyi günler
windows güvenliğini hepsini kapat,büyük ihtimalle windows güvenliği engelliyor,anti virüs programı pcde yüklü ise onuda kapat,sorun çözülecektirben hileyi açmak istediğimde böyle hata veriyor ne yapmam lazım
şuna bi cevap verecek olan yok mutencent e elen güncelleme sonrası hile bende çalışmıyor bunun bir çözümü var mı acaba
bazı arkadaşlar kullandıklarını söylüyor yardımcı olalacak ar mı
lütfen yardım et @LeftSpace @Hazyn @xPury @nader11ndeu
Ekli dosyayı görüntüle 23691
çalışmıyor derken,tam açıklık getirsen,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,hile çalışıyor, bende bir sorun yok şuanşuna bi cevap verecek olan yok mu
çalışmıyor derken,tam açıklık getirsen,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,hile çalışıyor, bende bir sorun yok şuan
çalışmıyor derken,tam açıklık getirsen,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,hile çalışıyor, bende bir sorun yok şuan
hocam bi yardımcı olun lütfenHile 2.5 aydır olduğu gibi. Sorunsuz. Kontrol anı: 24 ağustos
net framework veya redist gibi windowsunun temel elemanları tam yüklü mü? hilede sıkıntı yok çünkü. girdim gene eğitime denemek için gene adamın biri havaya uçuruyo arabayı. anti cheat manti cheat hikaye yani.hocam bi yardımcı olun lütfen
Teşekkürlermasa üstünü win 7 yap kardeşim Aero temalarından
müdür 2 saat ödesine kadar zaten çalışıyordu güncelleme yaptım sonra hile yukarıdaki resimde ki gibi oldu yani ne esp ne de diğerleri çalışmıyor yukarıda yazdıklarıma bakarsanız anlayacaksınız olayınet framework veya redist gibi windowsunun temel elemanları tam yüklü mü? hilede sıkıntı yok çünkü. girdim gene eğitime denemek için gene adamın biri havaya uçuruyo arabayı. anti cheat manti cheat hikaye yani.
masa üstüne sağ tıkla en altta kişiselleştir yazar,tıkla oaraya masa üstünü win 7 yap Aero temalarından,bi dene bakalım olması lazım.bir ara bendede wın 10 yüklüydü naptımsa çalışmadı,masa üstünden kişiseleştirdim wın7 Aero temasını yaptım açıldı.müdür 2 saat ödesine kadar zaten çalışıyordu güncelleme yaptım sonra hile yukarıdaki resimde ki gibi oldu yani ne esp ne de diğerleri çalışmıyor yukarıda yazdıklarıma bakarsanız anlayacaksınız olayı
Post automatically merged:
@nader11ndeu şurada 2 saattir yırtınıyorum bi yardımcı olurmusun lütfen. yalvarırım yardım et sorunu en az 4-5 kez yukarılarda yazdım
yukarda yazdım,sende dene istersenaynı sorun bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?