exactly its same problem for me . what I can do now ~~~???bende çalışıyordu ekran kartı güncelleme yaptım hile ondan sonra çalışmadı
bendede gozukmuyo hıle calısıyo gosterıyo ama herkez kullanıyo bızımkı calısmıyo 1 tek memory calısmıyor dıgerlerı calısıyo memoryden cok memnunuz beklıyoz lutfen yardımhile çalısıyordu aktif olarak ama dün oyuna girdigimde hile aktif ama adamların yerı falan gözkmüyor yardım
bu tarz yorumları kanıtsız yapmaya devam edersen forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaksın.Hile eskisi kadar güzel değil hep ban atıyor zaten.
Just wait until hacks updateplzzzz help me . whats can I do now ****____???
ARKADAŞLAR BEN EKRAN KARTINI GÜNCELLEDİM TENCENT GAMES İ DE GÜNCELLEDİM VE HALEN ÇALIŞMIYOR HİLE NEDEN ADMİN YARDIM LÜTFEN
bu tarz yorumları kanıtsız yapmaya devam edersen forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaksın.
İYİ Günler Hilenin Çalışmadıgını Ögrenmiş degilim Biraz aydınlatırmısınızbu tarz yorumları kanıtsız yapmaya devam edersen forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaksın.
memory kadar guzel bı sayfa yok cok memnunuz sadece dun sabahdan berı hıle acılmıyor yardımcı olursanız veya guncellenıyosa bılgı verırsenız sevınırız tesekkurlerbu tarz yorumları kanıtsız yapmaya devam edersen forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaksın.
Nerde Yorum Yaptılar ben göremıyorumGUNCCELLENUYORMUS HILE YORUM YAPTILAR DAHA DEMIN MERAJ ETMEYIN AMA NE ZAMAN AKTIF OLUCAK BILMIYORUM
Aynn öyle kardeş...umarım tez vakıtte guncellenır hıle kullananlara karsı cok kotu durumda kalıyoruz mıllet jet gıbı kosuyor ucuyor bız altı ustu goruyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?