seneyemı guncellencek bu senemi pekiYav arkadaş bi susmadınız ya bi susun güncellenince girersiniz amma ağladınız arkadaş.
fayda etmedi denedim benupdate update update update
aynen kardesım beklıyozzzmemory hackers ekibine teşekkurler bedava hile sundugu için bize inş en kısa zamanda hilenin güncellemesi biter sorunsuzca kullanırız.
sadece esp kullanıyorum ben şuana kadar ban sorunu yaşamadım aim kapatHilenin hangi özelliklerini kullanıyorsunuz ? Ben aim ve recoil i açtığımda 3 kez ban yedim
hile neden açılmıyorsadece esp kullanıyorum ben şuana kadar ban sorunu yaşamadım aim kapat
valllaha oglene kadar calisiyodubende dündendir çalışmıyo kardeş
güncelleniyo yaziyo iştehile neden açılmıyor
ewetguncelleme mi var
hanımefendı yazılmayacak dıyorsunuzda araplar nasıl zıplayıp ucup duruyorlar ? yazdıkların bıraz sacma bendeSadece başlığı 'Güncelleniyor' diye değiştirmekten başka bir şey yapmıyorlar emin olun. O da insanları umutlandırmak adına. Burada hile yüzünden birbirinin annesine küfür eden insanlara bile denk geldim az önce. Açıklama yapmamak da ısrarcı beyefendiler. Kendileri de ne yapacaklarını bilmiyorlar. Çünkü hile artık fixlendi. Çünkü artık eskisi kadar kolay bir hack yazılmayacak. Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin. Ama nafile...
Öyle bişey yapsalar kimse bidaha güvenip hile indirmezdi deyilmi akıllım.Ya hile yazarları durup dururken forumdaki herkesin bu vicdansız konuşmalarına acayip sinirlenip herkese pubg mobilede ban attıracak bir hile yayınlarsa?Hilenin içine kelebek de koyar eşek de. Nereden bilesin?
Sadece başlığı 'Güncelleniyor' diye değiştirmekten başka bir şey yapmıyorlar emin olun. O da insanları umutlandırmak adına. Burada hile yüzünden birbirinin annesine küfür eden insanlara bile denk geldim az önce. Açıklama yapmamak da ısrarcı beyefendiler. Kendileri de ne yapacaklarını bilmiyorlar. Çünkü hile artık fixlendi. Çünkü artık eskisi kadar kolay bir hack yazılmayacak. Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin. Ama nafile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?