- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #8,961
ayarlarını düzgün yapmalısın. X VE Y Ayarını yap.öncelikle elinize emeğinize sağlık. şöyle bir aim sıkıntısı gördüm ben dikkate alırsanız sevinirim. yada öenmli bir şey değilse sıkıntı yokEkli dosyayı görüntüle 23978
siz ne kral insanlarsınız elinize emeğinize sağlıkVersion 2.6 güncellendi.
stabil çalışmaktadır. Bizimle kalanlar pişman olmaz
Çok değil bi teşekkür yeterli.
Teşekkürler Emeginize SaglıkVersion 2.6 güncellendi.
Herşey için teşekür ederiz ama şu aimide bi değiştirseniz daha iyi olurduVersion 2.6 güncellendi.
aim kullanmak yerine spray atmanı geliştirsen daha iyi olmaz mı aim de ban riski de yüksek ?@LeftSpace X ve Y ayarları yeterli olmuyor malesef. aim halen kafanın arkasında kalıyor. açı değiştirdikçe değişiyor kendiniz de bir kontrol ederseniz anlarsınız.
Aynen bu seferde mesafe yakın oldukça kafaya değilde gövdeye iniyor o sıkıntı bide mausu hep aşağıya kaydırıyoz@LeftSpace X ve Y ayarları yeterli olmuyor malesef. aim halen kafanın arkasında kalıyor. açı değiştirdikçe değişiyor kendiniz de bir kontrol ederseniz anlarsınız.
bende kontrol ettim ama bende öyle olmuyor tam alnına işaretleniyor sende kafadan işaretleme@LeftSpace X ve Y ayarları yeterli olmuyor malesef. aim halen kafanın arkasında kalıyor. açı değiştirdikçe değişiyor kendiniz de bir kontrol ederseniz anlarsınız.
hıle calısıyormu arkadasımbaba adamsiniz ya helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?