- Yasaklandı
-
- #9,121
Banlı Üye
Şu tek atan zıplamalı araplara karşı bişeyler çıkarsanıza ya ext aimbottan nolcak hedefi tutmuyo bile kurşunlar lütfen aimi değiştirmenizi rica ediyoruz daha iyi olması lazım yeterli değil bu aim yoksa çook ölüp duracaz dahaSon güncellemede hilenin çalışma mantığı değiştirildi. o yüzden biraz fazla yük bindiriyor.
sil ve yeniden başlatTEMP deki dosyaları sildim tekrar çalıştırdım ama yinede aktif olmuyor hile!
diğer güncellemeyi beklemene gerek yok sende bir sorun varHile çalışmıyor diyen arkadaşlar beklemekten başka çareniz yok bende dahil bende çalıştıramadım ne yaptıysam güncelleme gelince düzeliyor kendi kendine yok %temp% dosyalarını sil yok şunu kur şunu güncelle falan boş iş emin olabilirsiniz oyunda menü geliyor radar geliyor ama gerisi yok diyen arkadaşlar beklemek zorundayız emin olun sıkıntı bizde degil boşuna yormayın kendinizi çalışıyor tıkır tıkır diyen arkadaşlar ile hileyi güncellemede kullandıkları bilgisayarlar eş deger oldugu için çalışıyor diyorlar yani driver güncellemeleri falan vs vs bir ton tantana beklemekten başka çareniz yok 31 Agustos güncellemesi olmuş yeni bir eklenti gelmiş menüye falan o kadar diger güncellemeyi beklemek zorundayız
diğer güncellemeyi beklemene gerek yok sende bir sorun var
sen uydurma aslançalışmıyor hile *****üzden element uydurmayın
o zaman daha ilk maçta ban yersin git arap hilesiyle oyna sende tek at ilk maçta ban yemede göreyim seniŞu tek atan zıplamalı araplara karşı bişeyler çıkarsanıza ya ext aimbottan nolcak hedefi tutmuyo bile kurşunlar lütfen aimi değiştirmenizi rica ediyoruz daha iyi olması lazım yeterli değil bu aim yoksa çook ölüp duracaz daha
Aimi değiştirseler o bile yetçek başka bişeye gerek yok tek sorun aimin hedefi vurmamasında o can sıkıcı ne güzel int attığını indiriyodu öyle olması lazım ama tabi ban yedirmeyenindensen uydurma aslan
Post automatically merged:
o zaman daha ilk maçta ban yersin git arap hilesiyle oyna sende tek at ilk maçta ban yemede göreyim seni
kac kişide çalışmıyor herkestemi sorun vardiğer güncellemeyi beklemene gerek yok sende bir sorun var
masa üstüne sağ tıkla/ kişiselleştir/ Aero Temaları windows 7 seçhıle acılıyor ama sıyah ekran hatası alıyorum nasıl yapıcam hile kapatınca duzelıyor
silirim ama dozalmir hile dll download sonra calishmirbaşlat a %TEMP% yaz açılan klasörde ne varsa sil
Go to Settings and update WindowsIt was working yesterday , today I get this LSFlatPM has stopped working
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?