Onaylı Üye
Olm dediğin kişi baban yaşında adam gibi konuş ve gerginlik yaratmaLan olm b*ktan bi siteden hile bulup millete kendin kodlamış gibi artistlik yapma google'a giriyor pubg mobile hack yazıyor indiriyor söylemem diyor
Adamlar size bedava hile çıkarmış siz halen şikayet ediyorsunuz..Hile sorunsuz çalışıyor. bende bi sorun yok. Elinize sağlık
1. sayfada problemler ve çözümleri yazıyor ordakileri uygulaarkadaşlar çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nasıl düzelecek yardım
Post automatically merged:
kardeş çalışmayı durdurdu hatası veriyor sen biliyorsan söyler misin.
i read all of the first page and i followed that instructions but still doesn't work1. sayfada problemler ve çözümleri yazıyor ordakileri uygula
hack is clearly work .guys help me i only understand english
wht seems to be the problem with that hack , and if it will work again
it doent work for mehack is clearly work .
Teşekkürler hile gayet güzel bir şekilde çalışıyor. sadece bir sorum var esp optionsta item esp yi weapon olarak ayarladım bütün silahlar gözükmekte ama flare gun gözükmüyor bu ayar hile içinde mevcut ise nasıl etkinleştirebilirim değil ise canınız sağolsun bu kadarıda yeterli.
Bende ikiside ayni gene calistirmiyorsanırım hile external olduğu için tencent gaming buddy tam ekran modundayken gözükmüyor pencere modunda çalıştırın
admin pencere modunda çalıştırmama rağmen hile hiçbir şekilde çalışmıyor lütfen bize yardımcı olun artıkit doent work for me
i get the menu and the radar but no esp
wht should i do
[QUOTE = "m0096, gönderi: 1061932, üye: 1531186"] ilk sayfanın tamamını okudum ve bu talimatları izledim ancak hala çalışmıyor
mükemmel çalışmak için kullanılır
sonra ne yapmalıyım [/ QUOTE]
ne yaptın bize de söylermisin bizde yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?