- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #9,541
kasmiyormu artik kardeş??
Post automatically merged:
okadar item içerisinde sadece fişekleri gostermiyor yonetim bi el atsın bu duruma fişekleri gosterirse mükemmel olurr ..
bi çözümü yokmu onun hocam vn hax ta gosteriyor??training modunda fişek olmadığı için eklenmemiştir.
yok. bulamıyorum oyunda işaret fişeği yani .bi çözümü yokmu onun hocam ta gosteriyor??
dosyayı sadece bizim sitemizden indirin.. başka sitelere güvenmeyin.Hilede bu kadar virüs olması normal mi? Yarısı trojen bunların.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
zaten buradan indirdim, bitcoin miner falan olsa anlayacağım ama trojenin sebebini anlamıyorumdosyayı sadece bizim sitemizden indirin.. başka sitelere güvenmeyin.
====================================================================Aim ayarlarini da atarmsn
Hilede bu kadar virüs olması normal mi? Yarısı trojen bunların.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bendede aynı yawEkli dosyayı görüntüle 24134 skeleton esp ve kutucuk adamın peşinden koşuyorefsane kasıyor ve kendi kendine kapanıp açılıyor hile kafayı yedi
bende hile bile calismiyorPubg bam atmasına karşı çözüm varmı bilgiye ihtiyacım var
Post automatically merged:
Aimde nasıl bam yemiyorsuniz soylermisiniz
vırus programını kaldr defender kapat calısırbende hile calismiyor hic bir sey yok ne yapma\liyim
Kardesim virus programini devre disi suan ama defenderi nasil kapatiyoz bende windows 8.1 nerden kapata bilirim soylersen cok sevinirmvırus programını kaldr defender kapat calısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?