cok haklısın artık herkes magıc bullet@LeftSpace Reis sen adamsın Tesekkür ederiz bunca zaman Sayende Bol kil ve oyunda Tat aldık
Bu arada Arkadaslar
Artiik oyunun tadi bitti Magic bullet duvarlardan gecme ucan araba ziplamalar hizli parssut inme recoil vs vs Fazla Oyuncularla karsilasiyoruz ki Artik Aimbot cok Fayda saglamiyor SAKİN İNT aimbotu acmayin Esp ile gorun Karsi rakip de Magic bullet varsa Aimbotun olsa da boş Ama Karsi rakip de Magic bullet yoksa esp ile aimbotsuz da indirebilirsiniz
Olur Merakla İNT aimbotu acarsaniz BAN YERSİNİZ.
her merminin isabet etmesi no recoil hilesi oluyor 400 500 metre hiç fark etmez her mesafeden vurabiliyosun akm ye 6x tak otomatik modda tarayarak vurursun adamı ama banıda yersinarkadaşalar yer görme,zıplama neysede direk kafadan vurma yada attıgın her merminin isbet etmesi diye hile varmı 400 metereden akm ile her mermi isabet ediyor
int düzgün çalısıyor mu ki... bende sapıtıyor int aim i kullanırken... aim tusuna basınca bambaşka tarafa dönüyor. acaba bende mi bi sıkıntı varint aimbotu geri getirmişsiniz iyi yapmışsınız zaten ext fazla iyi değildi doğrusuda buydu zaten
I have same problem please help usshow me the black screen when I open the cheat please help me
benımkide i5 4460 3.20 gh bende bile kasıyorişlemcin oyuna zar zor yetiyor kasması normal yani. 12 yıllık işlemci
int aimbot kullanma.3 hesap ban yedı memory ban atmazdı nasıl oluyr buu?
Ayarın adı ne ?bioasta bi ayar var onu enable yapın ben denedim emulator sıfır full hd ayarları full akıyo sorun 0
Ayarın adı ne bizde yapak da faydalanak dimibioasta bi ayar var onu enable yapın ben denedim emulator sıfır full hd ayarları full akıyo sorun 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?