- Yasaklandı
-
- #10,361
Banlı Üye
6 gündür sabrediyoruz zaten yeni güncelemenin son günü aktif ederler artık umudumuz o yöndearkadaşlar bıraz sabredin Yönetim ekibi üzerinde çalışıyor emın olun sizlere daha iyi hile cıkaracaklardır
arama kısmına %temp% yaz o dosyayı temızle ben oyle yaptım sonrada hıleyı kurdum ındırıp calısıyor tıkır tıkır hatta 11 kıll ıle blum kazandımhangı temp dosyasını temızledın bıraz dtaylı anlatta bızde yapalım arablara olmekten bıktık artık
acaba bu durumu kurucu görmüyor mu zannediyorsun milleti oyalama peşinde 100 kişiden sadece 5 inde aktifmiş hile buna hiç inanmadıkaz önce başka buldum açtım anında açtı bunda var sorun arkadaşlar guncellenmesı lazım bunun beklicez artık :gelisirabii:
Post automatically merged:
31.08.2019 yazıyor bunu 21.10.2019 olarak guncellenmesi lazım eski oldugu ıcın acmıyor benım tahmınımce.
En kısa sürede güncelleme yapılacaktır bu süre zarfında sabırla bekleyinizbi açıklama yapın bari 5 gündür bekliyoruz bizlerde ya olacak ya olmuyacak gerçekten araplar oyunda daş geciyor bizler ise burda bekliyoruz onlar daha guncelleme gelmeden guncellediler bizler ise bekliyoruz guncellenıcek diye
Böyle konusarak Üye kaybedersiniz daha iyi cözüm bekleriz sizlerden sizler böyle konursanız bu forumda gidişatı iyi görmüuorum saygılarıma sunar Hile Calısmalarınızı bekleriz Çalışmıyor!
sizlerde haklısınız burada bınlerce üye var ama burdaki üyelerde sizlerden hizmet bekler bizi araplara yönlendirmiyeceginiz icin bizlerde sizleri bekliyoruz türk türke yardım ederÜyenin eski yazdıklarını görmediğiniz bu yorumu yaptığınızı düşünüyorum bu tarz hadsiz yorumlara tahammülümüz yok istemiyorsa çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?