Üye
valla atıyor işte kardeşim bize şimdi yeni attı mesela adamların oldugu yere bile bakmadım alana gidiyordumHdd'ne ban atmış olabilirler forumu kurcala bakalım biraz
Post automatically merged:
ben 53 lvelim hiç ban yemedim
Bencede yeni koruma geldi yoksa ban yemeyiz böyle seri seriYeni koruma mı geldi tencent gaming buddye?
Oyunu tekrar indiriyim kuruyım dedim oyuna girince sağ altta çince bişey yazıyor koruma gibi bişi
Aga açıklamaktan yoruldum 1 kere ban yerseniz oyun sizin IP adresinizi HDD numaranızı tanıyor ve oto ban atıyor hatta hile kullanmasanız dahi ban yiyebiliyorsunuz Ben az önce çıktım maçtan 13kill var 53 lv hesabımla 6 aydır ban yemedim.Siz daha önce ban yemissinizdirYeni koruma mı geldi tencent gaming buddye?
Oyunu tekrar indiriyim kuruyım dedim oyuna girince sağ altta çince bişey yazıyor koruma gibi bişi
su aim botdaki auto adjust ne ise yariyor bilen varmi ?
silahı aşşağı çekiyor ateş ederken.su aim botdaki auto adjust ne ise yariyor bilen varmi ?
silahı aşşağı çekiyor ateş ederken.
New Plugin - ESPX
its supports config file. now you can edit your item colors with %temp%ESPWeapons.json file.
Coded by AmiralRouter.
Indirme bağlantısı nasıl alabilirim o kisalt indirmiyor başka bir yerden söyler mısınız?Hayırlı Olsun Buralar Değerlenir
Oğlum ne işsiniz lan siz? esp, aimbot cart curt herşey var. Adamın nerede olduğunu tanrı dağından bile görebiliyorsunuz, adamın derdine bak attığı bomba nerede o da gözüksün diyor. Mausu klavyeyide senin yerine kullansınlar mı sadrazamın sol tarafındaki en önemli organ kalbi seni.reis adamsınnnn. yazılar hep üst üste bindiği için yakınlaşmadan okuyamıyordum. çok iyi oldu bu. vede türkçe yazmışsın. ellerine sağlık.
bu arada atılan bombalar yuvarlak çizgi içinde beliriyordu. pubg nin son güncellemesinden bu yana hiç göremedik onu.
son olarak espx eklentisi için AmiralRouter 'ın ellerine sağlık...
Oğlum ne işsiniz lan siz? esp, aimbot cart curt herşey var. Adamın nerede olduğunu tanrı dağından bile görebiliyorsunuz, adamın derdine bak attığı bomba nerede o da gözüksün diyor. Mausu klavyeyide senin yerine kullansınlar mı sadrazamın sol tarafındaki en önemli organ kalbi seni.
Hey there, it's my first time to try Dword. well i was using Dego-GH and Vn-Hax and all now gives 3months Ban (esp only). so this one is safe as esp only or same as others ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?