Yavaş at dostum, okadar da değilParalı hileyle alagası yok oyunun açığı var şuanda ve kendim çözdüm 3 ay ban sorununu takır takır adam öldürüyom aimbot ile üff 23 leş yaptım her el 15-20 kill alıyorum ban yok report falan hikaye oto ban sistemini kapattım bansız oyun keyfi sürirem
Nickin açık bir şekilde videoya al ve buraya at, banlanmanı sağlamak için yardımcı olacak arkadaşlar illa çıkacaktır.keşke bende ban yesem :3
bizede bilgi verirmisinParalı hileyle alagası yok oyunun açığı var şuanda ve kendim çözdüm 3 ay ban sorununu takır takır adam öldürüyom aimbot ile üff 23 leş yaptım her el 15-20 kill alıyorum ban yok report falan hikaye oto ban sistemini kapattım bansız oyun keyfi sürirem
Aimbot her zaman ban sebebidir.Ban koydular ya aimbot kapaliyken hemde
smart gaga ile oynuyorum tuşlarda da sorun yok. sadece sağ tık için "x mouse" indirmeniz gerekli o kadar. geri kalan tuşların ataması ayarlardan yaparsanız gayet akıcı emülatör...
Aimbot her zaman ban sebebidir.
@siryasin55 %temp% klasöründeki ESPWeapons.json dosyasını silip tekrar dener misin.
Post automatically merged:
eğer bu dosyada hatalı bir değişiklik yaptıysan bu hatayı alırsın.
banada 3 aylı ban atmışlar anlamadım görme var herkeste olduğu gibi ama neden 3 aylık onu anlamış değilim tamamen banlasaydılar keşke mallar uyuz oldum
ya beyler bişey sorcam bende evler falan kararıyo sizdede varmı böyle bişey nasıl çözerim bunu evler siyah gözüküyo son güncellemeden sonra böyle oldu her yer kapkara
Ban yersen bilgilendirirmisin smartgaga ile
Smartgaga ile hile kullanımın da ban yemezsin.
Genelde üç aylık ban attıkları kişiler, hile kullanan aynı kişilerle bir den fazla ( dört veya beş oyun ) takım arkadaşı olan kişilere üç aylık ban atıyorlar. Senin hile olduğuna karar verselerdi zaten on yıl ban yerdin.
kesinlikle alakası yok dediğin şeylerle 10 tane ayrı hesap açtım hepside 3 ay ban yedi ve bazıları 4. maçta bazıları 20. maçta bazıları daha fazla maçta ve daha maçta hiç belli olmuyor birde hiç takım kurmadım tek oynadım sistem otomatik seni çözdüğü
zmn banı atıyor başkada bilgim yok bu konuda ...
kesinlikle alakası yok dediğin şeylerle 10 tane ayrı hesap açtım hepside 3 ay ban yedi ve bazıları 4. maçta bazıları 20. maçta bazıları daha fazla maçta ve daha maçta hiç belli olmuyor birde hiç takım kurmadım tek oynadım sistem otomatik seni çözdüğü
zmn banı atıyor başkada bilgim yok bu konuda ...
10 yıllık ban olayının kalktığını bilmiyordum ilk senden duydum ve şöyle bir konuda var bazıları hile kullanmadığım halde 10 yıl ban yedim diye yazmışlar ben pek inanmadım olsa bile milyonda birdir oda sistemsel bir hata olabilir şans meselesi benim anlamadığım konu şu bu böyle devam etmez çok fazla oyuncu kaybı yaşıyor ve cod mobile oyuncu sayısı artıyor böyle güzel bir oyun için saçma bir durum mlsf...Aynı şeyi söylüyoruz fakat anlaşamıyoruz garip. Şöyle anlatayım oyunda hile kullanmadığın halde ban yiyorsan takım arkadaşların dan birisi bariz şekilde göstere göstere hile kullandığı için üç ay ban yersin ki aynısını yaşadım ocak ayın da açılacak hesabım. Bir diğer üç aylık ban konusu ise eğer hile kullanmaya kalkıyorsan oyuna gelen son güncellemeden sonra bir çok hileyi oyun yakalıyor ve '' Veri değişimi bağlantısı hatası '' şeklin de bir uyarı ile üç ay banlanıyorsun.
Hile kullanan aynı takım arkadaşın ile sürekli oynarsan: 3 ay banlanıyorsun
Hile açarak oyuna girersen ve hilen dandik ise oyun yakalarsa: 3 ay banlanıyorsun
Not: Artık 10 yıl ban atma olayını kaldırdılar hile kullanmaya kalkan oyuncuyu sistem yakaladı zaman üç ay ban atıyor. Pubg destek sitesin de bu şekilde bilgilendirme yapmış adamlar.
10 yıllık ban olayının kalktığını bilmiyordum ilk senden duydum ve şöyle bir konuda var bazıları hile kullanmadığım halde ban yedi diye yazmışlar ben pek inanmadım olsa bile milyonda birdir oda sistemsel bir hata olabilir şans meselesi benim anlamadığım konu şu bu böyle devam etmez çok fazla oyuncu kaybı yaşıyor ve cod mobile oyuncu sayısı artıyor böyle güzel bir oyun için saçma bir durum mlsf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?