- Yasaklandı
-
- #11,261
Banlı Üye
Çalışsa herkeste çalışır senin ayrıcalığın nedir doğa üstü güçlerin mi varvalla arkadaşlar bende çalışıyor diyenlere uyuz oluyordum ama şimde bende de geldi hile ilk oyunumu oynadım extra hiç bir şey yapmadım sabahtan bseri yoktu şimdi tekrar denedim açıldı 1 oyun oynadım bile
bende calısmıyor hala
valla dostum başka çalışıyor diyenleri okuyunca bende yalan söylüyor diye düşünüyordum, hiç birşeyde yapmadım extra girdim açtım çalıştıÇalışsa herkeste çalışır senin ayrıcalığın nedir doğa üstü güçlerin mi var
Günaydın kardeşim hile dolu heryerbirazda hilesiz oynayında oyunun zevkini çıkartın ben hileyi herkez kullanıyor diye mecbur kullanıyodum ama şimdi oyun daha güzel
[QUOTE = "keremasan, posting: 1093134, anggota: 1306710"]
Jika Anda menjalankan MemoryUi sebagai Administrator, cheat tersebut berfungsi. Ini tidak berfungsi jika Anda menjalankannya secara normal. Saya bisa menggunakan trik seperti itu. Omong-omong, saya menggunakan Win10.
[/MENGUTIP]
Really ?
MemoryUi'yi Yönetici olarak çalıştırırsanız hile çalışıyor. Normal çalıştırırsanız çalışmıyor. Ben o şekilde kullanabiliyorum hileyi. Bu arada Win10 kullanıyorum.
Memoryuiyi güncelledin mi? Hile 2.7 versiyonunda mı geliyor?Yönetici olarak çalıştırmak bende herhangi bir fark yaratmadı. Hala çalışmıyor bende
Yes! You can try it.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?