Üye
dostum ban yemevolayı gene aynımı acaba 2-3elden sonra ban atıyormuarkadaşlar hile şuanda açıyoo yönetici olarak calıstır dedim oldu bi deneyin öylee illaki açılcaktır laf olsun diyede calısıyo yazmıyoruz
ban yemeyle alakalı bişey diyemem o konu hakkında bir fikrim yokdostum ban yemevolayı gene aynımı acaba 2-3elden sonra ban atıyormu
Milleti kandırmayı bırak en üstteki notu oku yüz defada yönetici olarak ac desende çalışmaz laf cambazlığı yapmayınarkadaşlar hile şuanda açıyoo yönetici olarak calıstır dedim oldu bi deneyin öylee illaki açılcaktır laf olsun diyede calısıyo yazmıyoruz
dostum daha önce 4 kere ban yedim nişan kilitlenmesini açıyordum. sonra onu açmayaya başladım sadece adamların yeri ve malzemeleri görmeyi açtım 1.5 aydır bu şekilde ban yemedim. adam görme de şöyle yap birini dağın arkasında gördün direk gitme üzerine baba baka, geziyor gibi, şans eseri görmüş gibi yap. ona göre vur adamı ki şikayet etse bile incelenirse fark edilmesin.dostum ban yemevolayı gene aynımı acaba 2-3elden sonra ban atıyormu
ya arkadaşlar bu neyin inadı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. bazılarında çalışıyor. çok saçma ama öyle. ben akşam açtım çalıştı 3 saat falan hile ile oynadım, sona yine gitti , defalarca açtım kapattım gelmedi, şu anda yine açtım hileyi yine gelmedi.Milleti kandırmayı bırak en üstteki notu oku yüz defada yönetici olarak ac desende çalışmaz laf cambazlığı yapmayın
aynen kardesım kımı zaman calısıyor cogu zaman calısmıyor.ya arkadaşlar bu neyin inadı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. bazılarında çalışıyor. çok saçma ama öyle. ben akşam açtım çalıştı 3 saat falan hile ile oynadım, sona yine gitti , defalarca açtım kapattım gelmedi, şu anda yine açtım hileyi yine gelmedi.
ya 1 kere hileye alışınca bağımlısı oluyor insan, bırakamıyor meledi1 gün kaldı zaten sabredin
1 gün daha beklemek çok zor geliyor bana :S1 gün kaldı zaten sabredin
bna yardım edermısınhileyi yapamayan özelden mesaj yazsın dıscorddan yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?