Üye
eyw kardeş . herkesin işi gücü var. normaldir.şehir dışındayım cumartesi günü eve dönücem. ilk iş güncellemeye başlamak ve herkeste çalışmasını sağlamak.
şehir dışına çıkmadan önce acele ile güncelledim ancak herkeste çalışmadı. şuan başka bilgisayardan deniyorum ondada çalışmıyor. sizlik bir durum yok çalışanlar idare etsinler çalışmayanlarda benim eve dönüp güncellememi sabırla beklesinler. güncellemesi evde olsam çok uzun sürmez. ama yapacak bir şey yok
opengl+ yapıcan gameloop ayarlarıdanNasıl çalışıyor kardeşim extra birşey uyguladın mı ?
oyunu aç ayarlara gir motor sonra open gl+ tıkla kaydet sonra komple çık tekrar gir hileyi aç olurHerkezde çalışmıyor aga.
open gl olayı nedir kareşim bende de hile çalısıyodu 2gündür benimde gittibeyler hilenin çalışmasında sorun yok open gl+ tıklayıp kaydedin komple çıkıp tekrar oyun girin hileyi açın oluyor ama yinede bi güncelleme şart bence admin geldiği zaman yapar şimdilik iş gorur dediğimi yapın keyfinize bakın buda bende size bir kıyak olsun...
oyunu açtığın zaman sağ ustte ayarlara tıkla sonra solda 3 seçenek var motor kısmına gel sonra en ustte sıralanmış seçenekler var ordaki opengl+ olanı tıkla ve kaydet de sonra ordan komple çık tekrar oyuna gir hileyi kur çalışır sonrada bana dua etopen gl olayı nedir kareşim bende de hile çalısıyodu 2gündür benimde gitti
denedim olmadı ama olsun duamı edeyim illa istiyosan tanrı seni korusun evlat ve isa her zaman yanında olsun amenoyunu açtığın zaman sağ ustte ayarlara tıkla sonra solda 3 seçenek var motor kısmına gel sonra en ustte sıralanmış seçenekler var ordaki opengl+ olanı tıkla ve kaydet de sonra ordan komple çık tekrar oyuna gir hileyi kur çalışır sonrada bana dua et
geçen sene birşey olmadı21-12 Mayalara göre dünyanın sonu geliyor
opengl + yapınca da olmuyor. setupgraph falan dıyor en sonda sızde de dıyen varmı
sen şimdi diyorsunki yalan soyluyoruz tmm madem inanmıyorsan oda kur 1vs1 atalım hani varmı yokmune ban atması çalışmıyor ki ban atsın yalan 37 tane hesapla denedim ne çalışıyor ne bir hareket var inanmayın herkes yalancı olmuş,
bizim milleti hamama götürsen kurnayı beğenmez, düğüne götürsen zurnayı beğenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?