hilenin kurmalık birşeyi yok dostum 1. sayfadan indir rar şifresi "mh" rar dan çıkart klasörün içindeki dosyayı tıkla açılan program açılacak oradan pubg yi bul giriş bir program açılacak oyunlar sekmesinden pubg yi bul yükle diye birşey yazıyor ona bas siteye giriş yapqmanı isteyecektir siteye kullanıcı adın ile giriş yap. bu kadar. ( önce oyunu açman lazım, ondan sonra hileyi active edeceksin. anti virüs varsa açmaz antivirüsleri sileceksin. birde windows defender da izin vermiyor bazen. kapatsan bile çalışmıyor hile. internetten windows defender kapatma diye program arat bul onunla da windows defender ı kapat.)hileyi nasıl kuruyoruz
Silmesine Gerek Yok Korumayı Devre Dışı Bıraksın Yeter , Windows Defender'da gerçek zamanlı tikini kapattığın zaman bilgisayar yeniden başlatana kadar açmaz programa ihtiyaç yoktur boşa uzatmışsın cümleyi.hilenin kurmalık birşeyi yok dostum 1. sayfadan indir rar şifresi "mh" rar dan çıkart klasörün içindeki dosyayı tıkla açılan program açılacak oradan pubg yi bul giriş bir program açılacak oyunlar sekmesinden pubg yi bul yükle diye birşey yazıyor ona bas siteye giriş yapqmanı isteyecektir siteye kullanıcı adın ile giriş yap. bu kadar. ( önce oyunu açman lazım, ondan sonra hileyi active edeceksin. anti virüs varsa açmaz antivirüsleri sileceksin. birde windows defender da izin vermiyor bazen. kapatsan bile çalışmıyor hile. internetten windows defender kapatma diye program arat bul onunla da windows defender ı kapat.)
dostum ben kapattım olma, kapalı olmasına rağmen çalışmadı program, kapatarak açılacaksa onda tabikide programa falan gerek yok ama, ben bu soruyu sormasından yola çıkarak, çokta anlamıyor bu işlerden diye uzun uzadıya anlattım, fazla bilgi göz çıkarmazSilmesine Gerek Yok Korumayı Devre Dışı Bıraksın Yeter , Windows Defender'da gerçek zamanlı tikini kapattığın zaman bilgisayar yeniden başlatana kadar açmaz programa ihtiyaç yoktur boşa uzatmışsın cümleyi.
2.7.4 Beta test güncellendi.
deneyin bakalım.
çalıştır başlıkta 2.7.4 yazıcak.admin hala loaderde 2.6 yazıyor
peki safemi yoksa safe ıcınde ayrı bir güncelleme gelicekmi admin. suan calısıyor sorunsuzçalıştır başlıkta 2.7.4 yazıcak.
Sen Güncelleme öncesinden de çalışıyor diyordun zatenÇalışıyor beyler
eski güncelleme çalışmıştır yeni güncelleme aktif olamadı bizdebende çalıştı ama antiban var mı yok mu bilmiyorum..inşallah ban yemeyiz.5 tane hesabım ban yedi baska hile kullanınca(iskelet modu çalışmıyor sadece)
I agree with a colleague, nothing works. F6 repeatedly pressed, the result is zero . I thought that version is not the same .all deleted and downloaded again but there is no result.Kurucu hile maalesef çalışmıyor f6 da yaptım olmuyor hiç bir fonksiyon çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?