- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #11,861
çalışmayı durdurdu dediği zaman konsoldaki tüm mesajları hızlıca kopyalayıp. bana iletirsen bakarım.LSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan yeşillendirsin lütfen.
windows aero özelliğini aktif et.Hile açılınca siyah ekran geliyor, hileyi kapatınca siyah ekran gidiyor. Niye böyle oldu acep?
Downloading Language List..çalışmayı durdurdu dediği zaman konsoldaki tüm mesajları hızlıca kopyalayıp. bana iletirsen bakarım.
Post automatically merged:
windows aero özelliğini aktif et.
merhabalar hileyi aktif ettigimde bu hatayı veriyorçalışmayı durdurdu dediği zaman konsoldaki tüm mesajları hızlıca kopyalayıp. bana iletirsen bakarım.
windows aero özelliğini aktif et.
deepfreeze kaldır bilgisayarından.merhabalar hileyi aktif ettigimde bu hatayı veriyor
GameLoop
System.Exception: Open: can't open device handle Status : 0 c0000061
Search..
Search DONE..
Time Estimated : 00:00:03.1271545
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL
Loading Plugins..
[Overlay] Method 2
deepfreeze kaldır bilgisayarından.
Oyun başladı, menüyü ve radarı görebiliyorum fakat esp , aim hileleri çalışmıyor.herşey tmm hile açılıyor ama yer göstermiyor açılıyor ama çalışmıyor hata felanda vermiyor
deep freeze not install in my system still facing this issuedeepfreeze kaldır bilgisayarından.
O zaman kaldır bu sürümü yükleonuda yaptım aynı
NetFramework 4.6.1 indirin.
daha üst sürümü yüklü diye 461 i yüklemiyor acaba ondanmıdır
ELİNE SAĞLIK daha iyi olmuş. birde işaret fişeğinin rengini değiştiremezmisin? farketmek çok zor oluyor .
2.7.7 Güncellendi
Birden çok dil desteği eklendi.
Şuanlık Türkçe ve ingilizce desteği var.
ayrıca karakter koşarkende yuzerkende hep driving diyor. o esnada yaptigi gostermiyor. eskiden running snake throw bomb gibi şeylerde cikliyorduELİNE SAĞLIK daha iyi olmuş. birde işaret fişeğinin rengini değiştiremezmisin? farketmek çok zor oluyor .
windows aero özelliğini aktif et.Hileyi açınca ekran kararıyor bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen var mı? Hile güncellendikten sonra böyle oldu.
facing same issue since december but no one has the answer not technical team is answering. its like just wasting of timehıle bazı adamları hıc gostermıyor @LeftSpace
Search DONE..
Time Estimated : 00:00:02.7081442
Something is wrong
CoreStatus : ENT:FAIL - VM:FAIL
Loading Plugins..
[Overlay] Method 1 bu hatayı verıyor f6 yapınca @LeftSpace
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?