tasciomerfurkan
Uzman Üye
beyler yardımcı olacak var mı açılmıyor nasıl yapıcaz
Fotoğraf vs. atarsan yada biraz daha detay verirsen yardımcı olabiliriz. Tam olarak ne hatası veriyor ?loader hatası alıyorum sebebi nedir bilen var mı
Evet aynen belli bir sayıya ulasman gerekiyorarkadaşlar şimdi hileyi edinmek için belli bir mesaj sayısına mı ulaşmamız gerekiyor?
Hileyi çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum GetLastError(): e1[Sun Apr 5 12:28:42 2020]: Thread Stopping : 181432bu video izle yapacaksın.
Post automatically merged:
Fotoğraf vs. atarsan yada biraz daha detay verirsen yardımcı olabiliriz. Tam olarak ne hatası veriyor ?
https://ui.memoryhackers.org/ siteye girip pubg mobile i seçip yükleme yapıyorsun videosu var yukardaWAIT FOR ACTION da bekliyo ne yapmam gerekiyo?
yardım edermisiniz?
Hileyi çalıştırdığımda bu hatayı alıyorum GetLastError(): e1[Sun Apr 5 12:28:42 2020]: Thread Stopping : 181432
[Sun Apr 5 13:12:40 2020]: /load jwt fail heart hatası alıyorum
onaylı üye olmadığım için olabilir mi aceba?Biraz bekleyin hile açılacak eğer açılmazsa tekrar deneyin. İnternet bağlantınızı da kontrol edin.
degerli arkadaslar hile den dolayı ban atmaya basladı diikat ediniz hesabım 7 gunlugune banlandı suan
aynı şekilde benim hesabımda 3 aylık bir ban yemiş bulunmaktaUyarınız için teşekkürler, aim bot kullanıyor muydunuz ?
onaylı üye olmadığım için olabilir mi aceba?
aynı şekilde benim hesabımda 3 aylık bir ban yemiş bulunmakta
doğru biliyorsun rank istenmiyor bu hile içinRank kısıtlaması bu hile için yok diye biliyorum.
Aim bot kullandınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?