Yeni hileyi kullanailiyor musunDüşmanların bir çoğunda hile var dostum, bundan dolayı bazen aimbot açsan bile yenemiyorsun, adamlar 4 kişi aynı anda görerek takım olarak saldırıyor ve bazen duvar arkası vuranmı istersin 400 metreden dp ile tek mermi ile indiren mi istersin, öyle dediğin gibi aim 'e gerek yok indiririz durumu genelde işe yaramıyor ne yazıkki, yoksa benim hedefleme olayıda baya iyidir ama nafile, karşıda bir sürü kişi abartı hileler kullanıyolar..
onlar işşiz parayla hile satın alıyolar :d ama nafıle :d aimsiz ındırıyom adamlarıDüşmanların bir çoğunda hile var dostum, bundan dolayı bazen aimbot açsan bile yenemiyorsun, adamlar 4 kişi aynı anda görerek takım olarak saldırıyor ve bazen duvar arkası vuranmı istersin 400 metreden dp ile tek mermi ile indiren mi istersin, öyle dediğin gibi aim 'e gerek yok indiririz durumu genelde işe yaramıyor ne yazıkki, yoksa benim hedefleme olayıda baya iyidir ama nafile, karşıda bir sürü kişi abartı hileler kullanıyolar..
aynn ole kardesım duvardan mermı sıkıyor :dbildiğim kadarıyla onların çoğu paralı hile onlarda genelde ban yeme riski freeye karşı daha düşük zaten çoğunu arablar kullanıyor
Bu bilgileri paylaştığınız için teşekkürler.
[/QUOTE
paylastınız derken .D
sen de mi kullanamıyorsunKral kodlar calısırken hatası var onun bende farkettım
System.ApplicationException: Unable to start service 647changedstatus False konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zDnJdNSE=(IntPtr #=zXQ2xw40=) konum: #=zTLlL1UD_t3NfVZLIRg==.#=zgPFLfPwtC29w(String #=z3FbVelk=, String #=zZNj68yI=, String #=zPLKqOtk=) konum: #=zhV7glHcvXlONSTmqgaVArQM=.#=zsIlXmW_uCgRr()
bunu söylüyor cözüm de yokdaha
Windows 10 64 bit sistem gerekiyormuş.böyle oluyor, hile acılıyor ama calısmıyor 2.8
benim de 8.1 64Windows 10 64 bit sistem gerekiyormuş.
2. hilenin, ilk hileden farkı ne ? anti-ban yazıyor ok ama illaki zamanla ban oluyordur, bilmediğimden yazıyorum.
anti-ban denmesinin sebebi daha sağlam olması mı yoksa ban olmuyor mu vs.. (ban olmaması mümkün değildir de işte öğrenmek için soruyorum) tam olarak farkı ne bilen varsa çok sevinicem..
Ayrıca ilk hileyi (yukarıdaki 2.7.9 olanı) hala kullanabiliyormuyuz ?? yoksa artık güvenli olmadığı için mi 2.8 çıktı ?? iki hilede çalışıyor yazısı var, emin olamadım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?