Onaylı Üye
Arkadaşım mesajları tek tek okumuyorsan senin problemin sadece bn biledefalarca yazdım çalışıyor diye. Ben hariç yazan çok var mesajları tek tek iyi okuman gerek.çalışıyorsa eğer çalıştıranlar buraya dönüş yapmıyor yok eğer çalışmıyorsa neden sitede çalışıyor diye uyarı var ?
Evet onaylı üye olman gerekir. Ayrıca boş ve saçma mesajlar yazarsan ard arda ban yeme ihtimalin var. Aynı konu içerisin de mesajların otomatik olarak birleştiriliyor yani mesaj sayın artmıyor.asdasdasdasdasdasdasdasdasd
Post automatically merged:
Sadece onaylılaramı?
50 mesaj ve üzeri mesajın olması gerekir. Buradan ayrıntılı şekil de inceleyebilirsin.Onaylı üye nasıl oluruz
onaylı üye olmama rağmen böyle hata alıyorum50 mesaj ve üzeri mesajın olması gerekir. Buradan ayrıntılı şekil de inceleyebilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
İnan o kadar bilgim yok hile hakkın da yanlış yönlendirmek istemem virüs programı vs diyip. Daha bilgili birisi yardımcı olursa daha iyi olur.onaylı üye olmama rağmen böyle hata alıyorumEkli dosyayı görüntüle 41386
onaylı üye olmama rağmen böyle hata alıyorumEkli dosyayı görüntüle 41386
P: Game started, I can see the menu, and the radar but esp hack , aimbot is not working (Oyun başladı, menüyü ve radarı görebiliyorum fakat esp , aim hileleri çalışmıyor.)Adblock u kapatman lazım. Bazen tarayıcı içinde gömülü adblock filan olabiliyor. Bir de antivirüs mutlaka kapalı olmalı tamamen, defender ı hizmetlerden durdur.
Forumda aratırsan bu hatayı (ENT:FAIL - VM:FAIL), hilenin yapımcıları dahil herkes adblock ve antivirüsün kapatılmasını söylemiş çözüm olarak.
Bir kişi de net Framework 4.7 i windows özelliklerinden kapatınca düzeldi yazmış. Bunu bir deneyebilirsin. Nasıl yapacağını google amcaya soruver, ezbere ben de bilmiyorum. Ama bu kapatan kişide bu hata çıkmamış ve hile çalışmış.
Sistem otomatik algılayıp onaylı üye rankını veriyor sana Fakat bu biraz zaman alabiliyor,benim 1 saat için de falan gelmişti yanlış hatırlamıyorsam50 yorum atınca otomatik olarak onaylı üye olabiliyormuyuz? Yoksa moderatörün onay vermesi felan mı gerekli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?