Üye
Ne kadarlik ban atti kac kill aldinda ban atti acaba ben 1 aydir kesintisiz kullaniyorum hic ban atmadi daha
En dusuk onayli uye olman lazimkardesım eskısı gıbı gırısmı yapıp gırıcez bende olmadı eskısı gıbı gırıs yapamıyorum yenı bır yontemmı var acaba vıdeolu anlatım gelseydı ıyı olurdu
sadece esp açık 2 ay oldu ban yemedim bendehocam sen ciddi misin ya 1 aydır nasıl oynuyorsun ban yemiyorsun detay versene her girdiğinde appdata mı isliyorsun ne yapıyorsun çıldracam
Ben de 1 aydir kullaniyorum antiban acik bir sekilde oynuyorum ve aimide kullaniyorum abartmadan sezon sifirlandi su an platinim.hocam sen ciddi misin ya 1 aydır nasıl oynuyorsun ban yemiyorsun detay versene her girdiğinde appdata mı isliyorsun ne yapıyorsun çıldracam
hile sadece bende mi cpu yu %60-65 kullanıyor yoksa genel olarak herkeste mi cpu kullanımı fazla
Yok mu arkadaşlar bu sorunu yaşayan ? Ne yapsam çözemedim.camdan aşağı atcam şimdi PC yiTam ekran modunda hile çalışmıyor ama pencere modunda çalışıyor bunu nasıl çözebilirim
Ben emülatör ayarlarından opengl+ i seçince işlemci kullanımını biraz düşürmüştum. Denemeni tavsiye ederimBende de öyle, ama muhtemelen herkes için aynıdır. Hem emülatör hem hile ikisi de işlemci üzerinde çalıştığından, ikisi birlikte açılınca işlemciye aşırı yükleniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?