Kardeşim hile açılırken sana uyarı veriyor anti ban kullanmak ister misin diye. Eğer hayıra basarsan ban atması gayet normal. Antiban uyarısına evete tıklıcaksın bak o ozaman ban atıyor mu görürsün.ilk elden 5 kill ile 3 ay ban yedim yan hesapla)) 3u bottu bunların.. Aylardır kullanıyorum ban yemıyorum dıyenler nasıl ban yemıyor cok merak edıyorum dogrusu
Evet farkettim şuan. Fakat benim bios da security bot secenegı yok. Bios guncelleyım belkı gelır dedım anakartın mobelını yazıorm hıcbısekılde cıkmıyor. Bı turlu yapamadım. '' Bazı bılgısayarlarda uyumlu degıl '' dıye uyarmıs zaten leftspace acaba degısırmı yoksa security bot secenegı olmayan veya eskı pc sı olanlar kullanamıcakmı hıc ?Kardeşim hile açılırken sana uyarı veriyor anti ban kullanmak ister misin diye. Eğer hayıra basarsan ban atması gayet normal. Antiban uyarısına evete tıklıcaksın bak o ozaman ban atıyor mu görürsün.
Bro does aimbot works? Is it safe to use? There's no ban problem right now?i try it, super safe but dont be too greedy.
u will wait for some timeI used it that much but still haven't eaten a ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?