Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ilk elden 5 kill ile 3 ay ban yedim yan hesapla )) 3u bottu bunların.. Aylardır kullanıyorum ban yemıyorum dıyenler nasıl ban yemıyor cok merak edıyorum dogrusu

Süper Üye
6 HİZMET YILI
ilk elden 5 kill ile 3 ay ban yedim yan hesapla )) 3u bottu bunların.. Aylardır kullanıyorum ban yemıyorum dıyenler nasıl ban yemıyor cok merak edıyorum dogrusu
Kardeşim hile açılırken sana uyarı veriyor anti ban kullanmak ister misin diye. Eğer hayıra basarsan ban atması gayet normal. Antiban uyarısına evete tıklıcaksın bak o ozaman ban atıyor mu görürsün.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim hile açılırken sana uyarı veriyor anti ban kullanmak ister misin diye. Eğer hayıra basarsan ban atması gayet normal. Antiban uyarısına evete tıklıcaksın bak o ozaman ban atıyor mu görürsün.
Evet farkettim şuan. Fakat benim bios da security bot secenegı yok. Bios guncelleyım belkı gelır dedım anakartın mobelını yazıorm hıcbısekılde cıkmıyor. Bı turlu yapamadım. '' Bazı bılgısayarlarda uyumlu degıl '' dıye uyarmıs zaten leftspace acaba degısırmı yoksa security bot secenegı olmayan veya eskı pc sı olanlar kullanamıcakmı hıc ?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende kullanıcam 50 mesajım olunca ınsaalah bıktım karsıma gelen hılecılerden

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Eline sağlık herkes hileydi artık bende hileyim pubg mobilde

Üye
7 HİZMET YILI
daha onceden 3 ay ban yemiştim acıldı şimdide 10 sene ban yedim hayırlı işler sadece görme açıkken birde çokta kil alan biri değilim yani rank kasıyordum...

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile güzel otomatik aşşagı çekme muhabbeti samki birazdaha iyikeştirilmesi gerek çünki hs atılmıyor spreyde kafasının üstüne atıluyor first bullet hs gidiyor sonrası hep gele atıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bro does aimbot works? Is it safe to use? There's no ban problem right now?
[/QUOTE]
lot of people getting banned use guest id[/Automerge][/QUOTE]

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu eşleşme sorunu düzeltilecekmş bilen varmı gameloop kullanlar aadece gameloopla diğer emülatörler söartgaga ld bluestacks gibi onlarda kendi aralarında eşleşiyolar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ciddi bir güncelleme gerekli, esp sağlıklı çalışmıyor. Ban yemiyoruz evet ama aşırı kasma ve esp'de sorun oluşuyor.
ESP üzerine ciddi bir çalışma düzenleme gerekli.
Tez vakitte olması temennimdir, ilk çıktığı zaman da ESP ve kullanış mükemmeldi.
Sonrasında ki update'lerde kasmalar ve ESP bozulmaları artmaya başladı.

Neredeyse her oyunda relog yapmak zorunda kalıyorum. @LeftSpace

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...