yani fırına giden herkes un mamulü alır. mis dükkanına giden mis kokar diğerine gider başka kokar.her hile sitesine gelen hilemi kullanıyor sanıyorsun sen bence çok saçma bi paylaşım
tabikide öle herşey varo zaman her paylaşım hile üzerine olmalı dimi bütün konularada yer verilmiş ama bi bakarsan avm gibi düşün her şey var sadece hile sitesi değil
çoğu kişi smartgaga tavsiye ediyorvalla bende kullanıyordum magicler çıktı çıkalı oyunu bıraktım oyunu şimdi pubg lite oynuyorum ban yemek istemiyorsan smartgaga tavsiyem
1 haftadır birçok admine özelden yazdımhocam benim anlamadığım hile madem ban atıyor (ki atıyor) neden konuda çalışıyor falan yazıyor ilgilenmiyor mu artık sitenin adminleri?
keşke çözülse 1 haftadır kimse bakmadıilgilenirler ya burda güncelleme 1 hafta içinde çözülür
merhaba bana atarmısınvalla smartgaga tavsiyem gameloop dan kat kat üstün discordun varsa bi hile öneririm smartgaga dan kullanabilirsin bansız güncellemesiz ben çok ban yedim gamelooptan ama smartgaga 4 sezon kullandım hiç ban yemedim
üçretli hileler pahalı diye biliyorum herkesin bütcesi kaldırmaz .hike cidden cok iyi ama tavsiyem güncel ücretli hile almanız
bende ücretli güncel bir hile var 4 gündür köklüyorum ne ban yedim nede bi sıkıntı olduüçretli hileler pahalı diye biliyorum herkesin bütcesi kaldırmaz .
memoryhack aslında çok güzel ama hile özelliği çok fazla olduğu için sıkıntı oluyor
keşke sadece mesafe hilesi olsa ban olayı çok daha az olurdu
üçreti nekadar dostum uygunsa bizde faydalanalımbende ücretli güncel bir hile var 4 gündür köklüyorum ne ban yedim nede bi sıkıntı oldu
100 tl küsür olması lazımdı senin yaş kaç bu arada ? antalya neresinden ?üçreti nekadar dostum uygunsa bizde faydalanalım
100 tl aylık mı ?100 tl küsür olması lazımdı senin yaş kaç bu arada ? antalya neresinden ?
discord adını yolla bana 37 kepez deyim bende gireriz seninle beraber gardaş100 tl aylık mı ?
yaş 34 Antalya / Alanya merkez
dostum hile aylık mı , yıllık mı. birde nereden alıyorsun ?100 tl küsür olması lazımdı senin yaş kaç bu arada ? antalya neresinden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?