Üye
10 numaraHarika bir çalışma elinize sağlık <3
edit: menü gelmiyor
aynenMillet uçuyor zıplıyor onlar nasıl ban yemiyor.
seri üzgünHile fixli kardeşim şuan her açan ban yiyor keşke açmadan önce konudaki yorumları bi okusaydın. Geçmiş olsun.
aim açmayın ban yiyosunuz
[/QUO
aim açmayın ban yiyosunuz
sadece aım degıl herturlu bn atıyor 10 yıl
Yarın yemiş olarak uyanırsın.ben aim açana kkadar ban yemedim
niye hile fixlendi mi zaten ban yedim deYarın yemiş olarak uyanırsın.
Elinize sağlık çok iyi olmuş
Hile çok güzel demedim o hesaptan oyuna 4 ay önce girdim,Yani maç atmadım ve rapor dahi yemedim.evet dostum. Win 10 x64 Bit için geçerli.
Post automatically merged:
Hile Fix Yemeden önce Çok güzel Diyorsun Fix Yedikten Sonramı Berbat Diyorsun.
Adamlar hileyi Paylaşırken Ban Riskiniz vardır diyor.Siz ban yedikten sonra berbat diyorsunuz
kardeş onun sebebi bazı win 7 lerde aero sıkıntılı olduğu için. sana ve bu sorunu yaşayan arkadaşlarıma tavsiyem aero enable programını indirin bu şekilde sorununuz ortadan kalkacak.Siyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
Dostum Pubgcide Ücretsiz böyle Bir hile bulabilirsen Bizimle paylaş istiyorsan ki Memoryhackers görüp görebileceğin en güzel hile forumlarından.Hile çok güzel demedim o hesaptan oyuna 4 ay önce girdim,Yani maç atmadım ve rapor dahi yemedim.
Yan bilgisayardan açıp hile ve oyunu orjinal hesabımdan arkadaşını izle yöntemiyle maçımı izleyerek wall hack kullandım fakat hiç maç atmadığım hesabım ban yedi rapor dahi yemeden pbg de kodlayamıyorlar kısacası.
Şuan %99Ban riski nedir
hile ban atıyor 1 gün sonra direk banBan riski nedir
aynen aynı gün istedigimiz kadar oynatıyor ama tekrar girmeye çalışıldıgında banlanıyorhile ban atıyor 1 gün sonra direk ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?