müsait olunca güncelleyecektirher üyelik ban yiyor güncelleme gerekli.
Evet bendede oluyor yarın gelince 10 yıllık ban atıyor. Ama normal çünki bu bir hile fikrimceAnti ban çok iyi işe yarıyor 3 ay yasak almak yerine istemcinden kaynaklanan veri hatası sebebiyle hesabın geçici olarak donduruldu deyip 10 dk ban atıyor ve böylece 3 ay yasak almaktan korunmuş oluyoruz ve tekrar hesaba giriş yapabiliyoruz ancak esas sıkıntı hesaptan çıktıktan sonra ve aradan 1 gün geçtikten sonra sabah saatlerinde otomatik 10 yıllık ban atılıyor yani hile tespit ediliyor bu sorun ne zaman halledilir tekrar bansız bir şekilde oynayabilecekmiyiz bunun hakkında bi açıkla yaparmısınız.
vac ban gibi birşey mi hileden dolayı mı göstere göstere mi oynadın?BEYLER 2 BİLGİSAYAR OLARAK KULLANDIM HİLEYI DAHA MAÇA BILE GIRMEDIM RAPOR DAHI YEMEDIM EN SON 4 AY ONCE OYUNA GIRDIM HILEYI ACTIM 1 SAAT SONRA BANLANDI BERBAT BIR HILE KALITELI VARSA PAYLASIN DANDIK SEYLERI PAYLASMAYIN BURADA
Göstere göstere oynamakla alakası yok. hile aç ama hiçbir özelliğini kullanmasan bile ertesi gün 10yıl ban atıyor.vac ban gibi birşey mi hileden dolayı mı göstere göstere mi oynadın?
yes but @LeftSpace dont have time to update cheat i thinkaynen öle oluyor özelıklerını açmasan hileyi açıp kenara alıp oynasan bile banı yiyorsun kimse bu aralar kullanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?