Uzman Üye
kaç oyunda 10 yıl atıyor10dk değil 10 yıl ban atıyor
1 gün sonra ban atıyorkaç oyunda 10 yıl atıyor
hiç geri başlamaya gerek yok ozaman ya :S arkadaşları filan kasıyodumda eskiden1 gün sonra ban atıyor
Aynı problemim varSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
haklısın sadece wall hack ve itemlerin yerini gösterme stabil olarak güzelce çalışsa + anti ban özelliği gerisine gerek yok aimbot felan boş.
bedava olan herşey ban yediriyor istediğin kadar gezebilirsin ben herşeyi denedim bypass bile yaptım olmuyor en sonunda bıraktım oyunu anladımki tek çare mh nin hileyi güncellemesini beklemek ve bu süreçte hikayeli oyunlar oynamakChina sitelerinde gezer oldum
2 sezondan 8 sezona kadar kullandım hala kullanıyorum fakat şuan güncel degilbedava olan herşey ban yediriyor istediğin kadar gezebilirsin ben herşeyi denedim bypass bile yaptım olmuyor en sonunda bıraktım oyunu anladımki tek çare mh nin hileyi güncellemesini beklemek ve bu süreçte hikayeli oyunlar oynamak
çalışıyor da ban yemedin mi?çalılşıyor güzel hile elinize sağlık <33
bence müsait değiller güncellemek için o yüzdengüncelleme gelmemesinin nedeni talep az olduğu için olabilir mi ?
2M üye sayısı var yanlış hatırlamıyorsam sitenin.
hala kullanıyorum derken neyi kastediyorsun yani sen şuan 10 yıl banlanmıyormusun 1 gün sonra2 sezondan 8 sezona kadar kullandım hala kullanıyorum fakat şuan güncel degil
sadece 1 gün ban yemeden oynayabiliyorsun ertesi gün giriş yapmaya çalıştığında 10 yıl bannedkaç oyunda 10 yıl atıyor
yoo ne alakası var üye ile talep ile her zaman güncellerdiler ne olduysa oyunun 0.18.0 güncellemesinden sonra ilgilenmez oldular hile ile burdaki yorumlarada hiç cevap vermiyorlar hiç birşeyi umursamıyorlar baksana hile çatır çatır 10 yıl ban atıyo adamların umurlarında bile deyil hiç olmazsa hileyi güncelleyene kadar kullanıma kapatmaları gerekirdi haberi olanlar var olmayanlar var neticede dimi yani bu sayfanın adminleri çok değişti hiç böyle yapmazdılar eskiden.güncelleme gelmemesinin nedeni talep az olduğu için olabilir mi ?
2M üye sayısı var yanlış hatırlamıyorsam sitenin.
adminler sorunu nedir bilmiyorum. anlamda verebilmiş değilim. bunlar güncellemezler bu hilkeyi. varmı doğru düzgün kullanabileceğimiz başka hile bilen ?hala kullanıyorum derken neyi kastediyorsun yani sen şuan 10 yıl banlanmıyormusun 1 gün sonra
Post automatically merged:
sadece 1 gün ban yemeden oynayabiliyorsun ertesi gün giriş yapmaya çalıştığında 10 yıl banned
Post automatically merged:
yoo ne alakası var üye ile talep ile her zaman güncellerdiler ne olduysa oyunun 0.18.0 güncellemesinden sonra ilgilenmez oldular hile ile burdaki yorumlarada hiç cevap vermiyorlar hiç birşeyi umursamıyorlar baksana hile çatır çatır 10 yıl ban atıyo adamların umurlarında bile deyil hiç olmazsa hileyi güncelleyene kadar kullanıma kapatmaları gerekirdi haberi olanlar var olmayanlar var neticede dimi yani bu sayfanın adminleri çok değişti hiç böyle yapmazdılar eskiden.
1 ay oluyor ne ses var ne bir açıklma kapatın hileyi bari herkes başının çaresine baksın.adminler sorunu nedir bilmiyorum. anlamda verebilmiş değilim. bunlar güncellemezler bu hilkeyi. varmı doğru düzgün kullanabileceğimiz başka hile bilen ?
benim yaptığımı yapın arkadaşlar, quest hesabı sıfırlayın(nasıl yapılacağı nette var. 5 dk sürmez) s
benim yaptığımı yapın arkadaşlar, quest hesabı sıfırlayın(nasıl yapılacağı nette var. 5 dk sürmez) sıfırdan başlayın hileyi dibine kadar kullanın nasıl olsa ban yiyeceksin. benim belki 30. quest hesap oldu. sıfırla oyna, sıfırla oyna.
Mantıklı denedim oldu. guest hesaptan ban kaldırıp tekrar hesap açıp hile ile oynamak iyi oldu bubenim yaptığımı yapın arkadaşlar, quest hesabı sıfırlayın(nasıl yapılacağı nette var. 5 dk sürmez) sıfırdan başlayın hileyi dibine kadar kullanın nasıl olsa ban yiyeceksin. benim belki 30. quest hesap oldu. sıfırla oyna, sıfırla oyna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?