hangi modüller acık biz acınca ban yiyoruzban olayı falan yok ben oynuyorum sıkıntı göremedim
sadece radar ve espleri açıyorum aimbotta ban riski zaten varhangi modüller acık biz acınca ban yiyoruz
anti ban açıkken 4 hesabım banlandı sadece radar kullanırken,programı kullanırken bi yerlerde hata yapıyorum sanırım bi yol gösterir misin?sadece radar ve espleri açıyorum aimbotta ban riski zaten var
aga hile fixli şuan açtığın an 10 sene ban yersin ister aimi aç yada açma fark etmiyo çalıştırdığın an 10 sene yiyosunanti ban açıkken 4 hesabım banlandı sadece radar kullanırken,programı kullanırken bi yerlerde hata yapıyorum sanırım bi yol gösterir misin?
teşekkürleraga hile fixli şuan açtığın an 10 sene ban yersin ister aimi aç yada açma fark etmiyo çalıştırdığın an 10 sene yiyosun
Yaw he he herkes çatır çatır ban yiyor sende mucize var öyle mi?ban olayı falan yok ben oynuyorum sıkıntı göremedim
1 gün sonra görürsün sende.Yaw he he herkes çatır çatır ban yiyor sende mucize var öyle mi?
Ban atıyor kardeşim ben guest hesap açıyorum oynuyorum 1 gün sonra giriş yapınca ban yediğini görüyorsun.
Yarın tekrar oyuna gitmeyi deneyince çok iyiyi göreceksin.ban yemiyorum çok iyi tavsiye ederim ban riski yok
1 gün sonra ban atıyor hile güncellenmesi lazımban yedirttiriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?