- Yasaklandı
-
- #17,761
ya sen ne dediğinin farkında mısın? 3 ay bandan koruyormuş 10 yıl atıyordu ama o ne olacak.anti ban vardı ilk girişte hileyi açarken o niye kaldırıldı o bizi 3 ay bandan koruyordu şimdi tekrar 3 ay ban yiyecez bu hiç iyi olmadı işte
Ban atmadı daha dostum Sabahtan beri oynuyorum ve bir kaç defa girip çıktım.Çalışmıyor diyenler var hala çalışıyormu ban durumu nedir
ben dedim ama antibanı kaldırdılar gene 3 ay banlamaya başladı olacağı buydu tabibanned for 3 months after the update
evet koruyordu tabi yalan deyil yalansa yalan deyin 3 ay yerine istemcinden kaynaklı veri hatası veriyordu şimdi direk 3 ayı yapıştıracakya sen ne dediğinin farkında mısın? 3 ay bandan koruyormuş 10 yıl atıyordu ama o ne olacak.
Fazla belli edilmediği takdirde BAN riski söz konusu değil . Hile güncellendiğinden beri oynuyorum ban vs görmedim dahaArkadaşlar hile güncellendi mi? Kesin net bilgisi olan yazarsa sevinirim.
hılesız daha ıyıskeleton esp 5 - 10 saniye donuk donuk yürüyor adamlar bide hile adamları eksik gösteriyor adam sıkınca farkediyorum kaç kere güncelleme getirdiniz şu hileye çözün artık şu eksik göstermeyi ne zamandır hep aynı sorun hep aynı şey sırf bu sebepten hileden soğudum
Sade ESP kullansan sıkıntı çıkmaz3 ay ban riski varmı hile de güncellemeden sonra çok belli edersek aimi ban yermiyiz millet çatır çatır aim açmış ban yemiyor her el ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?