Üye
merhaba arkadaslar hile bende de calismiyor. herseyim güncel ve win 10 kullaniyorum. hileyi calistirirken cmd geliyor plugin ler yükleniyor cok kisa süreligine hile menüsü geliyor cmd kapaninca menü de kayboluyor. ayrica arabadan inememe durumu da yasadim. yardimci olurmusunuz lütfen
Çözdüm sonundaEmülatörü sil yeniden kur ama dili çince değil türkçe seç dene bakalım.
o zaman adamların yeri görünüyor mu ben aimbot istemiyorum zaten göreyim yeterÇözdüm sonundaOyun içi dil ingilizce olmasi gerekiyormuş yoksa acilmiyor.
Sorun Yaşayan arkadaşlar
Tencent Dil : Türkçe
Pubg dil : İngilizce Yapin ve keyfinize bakin
kardeşim adam haklı aynısı bnde de oluyoKonuyu okuma başarısını gerçekleştirirsen böyle saçmalamazsın.
aynen kardesimo zaman adamların yeri görünüyor mu ben aimbot istemiyorum zaten göreyim yeter
dostum ben ne yaptım ne ettimse snaplines olayı yok bende gelmedi tencent türkçe oyun ingilizce ama yok yaniaynen kardesim
sa kardes lsf calısmayı durdurdu hatası verıyor çözum nedırElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.
ekran goruntusu veya team vs varsa yardımcı olaym kardesimdostum ben ne yaptım ne ettimse snaplines olayı yok bende gelmedi tencent türkçe oyun ingilizce ama yok yani
bende çalişmayi durdurdu diyor ne ypamaliyimElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?