Uzman Üye
ben üyelerimizi düşünerek öyle yazmak istedim,atarlarsada canları sağolsunkonu başlığına "ÇOK ACİL,BAKARMISINIZ,ACİL,ÖNEMLİ" gibi şeyler yasak diye biliyorum. dikkat et ban yemeyesin.
babacan bende yeni öğrnedim,benim tamamen şans,tamama tıklamadım 4 saat attı banyedim bileSADSAd
başlığı değiştimdeğiştirebiliyorsan değiştir. düşündüğün için teşekkürler kral ♥
Post automatically merged:
veya konuyu yeniden aç ban yemeni istemem
can sağlığı olsun babacan,canın sağ ya,gerisi boşsaglık olsun yeni hasap acarız
evet malesef kardeşim,bende yeni öğrendim ve hemen konuyu açtım,can sağlığı olsun .10 Yıllık ban yedim maç sonu. Veri değişimi dedi ve olan oldu. 6 aydır kastığım 10 Numara hesap 10 yıllık ban yedi. Kullandığım hile Vn-Hax idi. Tam ban yedikten 3 dakika sonra sen bu konuyu açtın. Acaba herkese anlık toplu bir ban furyası mı başlattılar yoksa sadece bize mi oldu... Yeni hesap açacağım artık kasmadan sadece öldürmek için. Emekler trash..
vallahi bravo kardeşim, ben her şeyi yaptım : aim bot kullanmadım, sadece safe oynadım, belli etmemeye çalıştım, her oyuna girişte söylenen bütün ön bellek dns ve ip temizliklerini yaptım yine de ban attıHala ban yemedim.
6 ay kastığın hesapta vn hax açmakta ayrı bir şey dostum kafayı yedin herhalde :d10 Yıllık ban yedim maç sonu. Veri değişimi dedi ve olan oldu. 6 aydır kastığım 10 Numara hesap 10 yıllık ban yedi. Kullandığım hile Vn-Hax idi. Tam ban yedikten 3 dakika sonra sen bu konuyu açtın. Acaba herkese anlık toplu bir ban furyası mı başlattılar yoksa sadece bize mi oldu... Yeni hesap açacağım artık kasmadan sadece öldürmek için. Emekler trash..
Ne kullaniyon haci sen ya ben byapass + hile yapiyorum bide ek olarak 5 sn bi ip degistiriyorum faydasini goruyom fakat oda bi yere kadar bi oyunda kac kill aliyon sen yada hileyi nasil kullaniyonHala ban yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?