Üye
masaüstü çözünürlük ayarlarına uygun ayarlarsan senin için daha iyi olur
Adam hangi çözünürlükte oynarım diye sormamış kimasaüstü çözünürlük ayarlarına uygun ayarlarsan senin için daha iyi olur
tam ekrana ölçeklendir kilidini aç dostumbeler selamun aleyküm öncelikle. bugün bir çok vid izleyerek gameloop pubg 4:3 (tablet modu ) yapmayı denedim . şükürki yanlarda siyahlık kalmadan yaptım . sorunum şu : izlediğim videolardaki gibi geniş gözükmüyor yada benim gözüme öyle gözüküyor sorunum budur . iyi forumlar
onu tam nasıl yapıcam işlemcim amd ekran kartımda amdtam ekrana ölçeklendir kilidini aç dostum
knk kenarlardaki siyahlıkları nasıl yok ettinSelamunaleyküm öncelikle, bugün birçok video izleyerek GameLoop PUBG 4:3 tablet modu yapmayı denedim. Şükür ki yanlarda siyahlık kalmadan yaptım. Sorunum şu: İzlediğim videolardaki gibi geniş gözükmüyor ya da benim gözüme öyle gözüküyor, sorunum budur. İyi forumlar
monit çözünürlüğünüde 1280x1024 yapman lazım olmassa ekran kartının driverinden ekran boyutunu tam panle olarak ayarlıyacaksınknk kenarlardaki siyahlıkları nasıl yok ettin
TEŞEKKÜRLER KNKmonit çözünürlüğünüde 1280x1024 yapman lazım olmassa ekran kartının driverinden ekran boyutunu tam panle olarak ayarlıyacaksın
knk driver yüklemek istiyomda benim ekran kartı AMD RADEON HD 5500 Series ekran kartımı aramaya çalışıyorum bulunmadı diyormonit çözünürlüğünüde 1280x1024 yapman lazım olmassa ekran kartının driverinden ekran boyutunu tam panle olarak ayarlıyacaksın
TEŞEKKÜRLER KNK
Post automatically merged:
knk driver yüklemek istiyomda benim ekran kartı AMD RADEON HD 5500 Series ekran kartımı aramaya çalışıyorum bulunmadı diyor
kanka bu 4:3'ün +'sı nedir tam olarakmonit çözünürlüğünüde 1280x1024 yapman lazım olmassa ekran kartının driverinden ekran boyutunu tam panle olarak ayarlıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?