it resets google ids. plz fixTR: Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine sizlere Pubg Mobile cihaz banı kaldırma programını paylaşacağım.
EN: Yes, friends. I will share the Pubg Mobile device ban removal program with you.
Adımlar:
1) Öncelikle rar dosyasını indiriyoruz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) Ardından "JOY RESETTER.exe" çalıştırıyoruz.
3) "Emulator HWID Changer" butonuna tıklıyoruz.
4) İşte bu kadar
Steps:
1)Download and extract the rar file.
2) Open "JOY RESETTER.exe" file.
3) Click the "Emulator HWID Changer" button.
4) Enjoy
Ekli dosyayı görüntüle 72328
Features:
Emulator HWID Changer
Reset Guest
Clear logs
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba konuyu gerçekten çok uzun zaman önce paylaşmıştım bugün onaylanmış (çok şükür).Bu konuya şuana kadar neden yorum gelmemiş, enterasan valla.İşe yarayan bir programsa çok iyi bir içerik. Cihaz banı yiyenler deneyip sonuçları söylerse sevinirim.
Ban yemeden de kullanmak lazım, ana ıdlerin banlanmaması için.
Merak ettiğim kısım, emülatörde cihaz banı atılırken sistemin belli parametreleri alınıyor mudur acaba? Hdd, anakart, mac adresi vs?
bro this file how to youz macke a video plezzzzTR: Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine sizlere Pubg Mobile cihaz banı kaldırma programını paylaşacağım.
EN: Yes, friends. I will share the Pubg Mobile device ban removal program with you.
Adımlar:
1) Öncelikle rar dosyasını indiriyoruz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) Ardından "JOY RESETTER.exe" çalıştırıyoruz.
3) "Emulator HWID Changer" butonuna tıklıyoruz.
4) İşte bu kadar
Steps:
1)Download and extract the rar file.
2) Open "JOY RESETTER.exe" file.
3) Click the "Emulator HWID Changer" button.
4) Enjoy
Ekli dosyayı görüntüle 72328
Features:
Emulator HWID Changer
Reset Guest
Clear logs
Bu çok güzel bir arayış kardeşim bunun için yürekten teşekkür ederimMerhaba konuyu gerçekten çok uzun zaman önce paylaşmıştım bugün onaylanmış (çok şükür).
Her neyse soruna yanıt vereyim.
Hayır hiç bir şekilde pc'ye herhangi bir hwid ban söz konusu değil ban sadece emulatorün hwidsine atılıyor ve bu program sayesinde bu hwid değiştirebiliyoruz.
Bu program hiç bir şekilde pc'nin hwid'si ile oynamaz.
Anladım, paylaşım için çok teşekkürler. Burada anlamadığım kısım, gameloop komple silip tekrar kurmakla değişmeyen emülatör hwin programla nasıl değişiyor? Gözlemlediğim kadarıyla emülatöre yeni bir model telefon atıyor. Çok uzun zamandan beri böyle bir içerik gerekiyordu siteye ama ilgilenen yok gördüğümüz kadarıyla.Merhaba konuyu gerçekten çok uzun zaman önce paylaşmıştım bugün onaylanmış (çok şükür).
Her neyse soruna yanıt vereyim.
Hayır hiç bir şekilde pc'ye herhangi bir hwid ban söz konusu değil ban sadece emulatorün hwidsine atılıyor ve bu program sayesinde bu hwid değiştirebiliyoruz.
Bu program hiç bir şekilde pc'nin hwid'si ile oynamaz.
Evet maalesef ben ilgileniyorum bir tek konuyu 1 hafta önce paylaşmama rağmen daha yeni onaylandıAnladım, paylaşım için çok teşekkürler. Burada anlamadığım kısım, gameloop komple silip tekrar kurmakla değişmeyen emülatör hwin programla nasıl değişiyor? Gözlemlediğim kadarıyla emülatöre yeni bir model telefon atıyor. Çok uzun zamandan beri böyle bir içerik gerekiyordu siteye ama ilgilenen yok gördüğümüz kadarıyla.
Anladım, aslında konu açmak için onay izni var mıydı hatırlamıyorum ama keşke rapordan sorsaydınız. İçeriklerin detayıyla ilgilenen moderator görmedim ama konu, form kuralları vs de ilgililer.Evet maalesef ben ilgileniyorum bir tek konuyu 1 hafta önce paylaşmama rağmen daha yeni onaylandı
Kaç kere sordum boş yere rapor atmayınız diye uyarı aldımAnladım, aslında konu açmak için onay izni var mıydı hatırlamıyorum ama keşke rapordan sorsaydınız. İçeriklerin detayıyla ilgilenen moderator görmedim ama konu, form kuralları vs de ilgililer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?