- Yasaklandı
-
Banlı Üye
eğer bu program gerçekten cihaz banını kaldırıyorsa bu bizim gibi hile kullananlar için çok önemli birşey çünkü banlandıkça yeni hesaplar açmak gerekiyorHocam o programın çalışmamasının sebebi "ROOT ERİŞİMİNİ ENGELLEDİLER" Yani önceden emülatör rootluydu veya kısıtlama yoktu. Lakin geçen sene gelen güncellemeyle root erişimini engellediler. O programda root erişimi alamdığı için çalışmıyor.
Bir çok yerde cihaz banının reklamını yaptılar hocam, sitede cihaz banı yiyen kişiler var. Bunlar Pubgnin adamı değilse cihaz banı var.Sadece bir anda atmıyor anladığım, seni izliyorlar. Ban geçmişine, kullandığın programlara vs bakıyorlar.Sonra atıyorlar.
@AlpmenTR 'ede sorduydum aslında. Bu programın çalışma mantığı nasıl işliyor diye. Malüm, pc formatlasakta guest açmaya çalıştığımızda sistem bizi tanıyor ve banlanmış hesabı karşımıza çıkarıyor. Buda sistemin bizim pcyi tanıdığını gösteriyor nasıl yapıyorlarsa artık. Emülatörle oynayarak bu sistemin gelişmişi olan cihaz banını nasıl açıyorum biraz anlayamadım. Çünkü sıfırdan her şeyi kuruyoruz, sistem bizi yine tanıyor. Bu programda sadece emülatöre başka bir sanal telefon atıyor. O zaman tek mantıklı açıklaması emülatör sistemimize göre bir telefon ıdsi oluşturuyor. Misal a sisteminin sanal telefonu bdir. formatladıktan sorna tekrar kurarken emülatör bakıyor a sistemi, hemen b sanal telefonunu tekrar oluşturuyor. burada emülatörün gördüğü sistemi değiştirmek gerek. Bunları bize şöyle dolu dolu anlatacak bilgilendirecek birileri yok mu ya.
hmm ben de bekliyorum ama çözümle ilgilenen yokAnladım, paylaşım için çok teşekkürler. Burada anlamadığım kısım, gameloop komple silip tekrar kurmakla değişmeyen emülatör hwin programla nasıl değişiyor? Gözlemlediğim kadarıyla emülatöre yeni bir model telefon atıyor. Çok uzun zamandan beri böyle bir içerik gerekiyordu siteye ama ilgilenen yok gördüğümüz kadarıyla.
Sen format atsan da anakartını değiştirmediğin sürece değişmeyen (spoofer kullanmadan) UUID dene bir numaran var. Bunu değiştiren programlarda var tabi ama genelde onlarda fixleniyor.Hocam o programın çalışmamasının sebebi "ROOT ERİŞİMİNİ ENGELLEDİLER" Yani önceden emülatör rootluydu veya kısıtlama yoktu. Lakin geçen sene gelen güncellemeyle root erişimini engellediler. O programda root erişimi alamdığı için çalışmıyor.
Bir çok yerde cihaz banının reklamını yaptılar hocam, sitede cihaz banı yiyen kişiler var. Bunlar Pubgnin adamı değilse cihaz banı var.Sadece bir anda atmıyor anladığım, seni izliyorlar. Ban geçmişine, kullandığın programlara vs bakıyorlar.Sonra atıyorlar.
@AlpmenTR 'ede sorduydum aslında. Bu programın çalışma mantığı nasıl işliyor diye. Malüm, pc formatlasakta guest açmaya çalıştığımızda sistem bizi tanıyor ve banlanmış hesabı karşımıza çıkarıyor. Buda sistemin bizim pcyi tanıdığını gösteriyor nasıl yapıyorlarsa artık. Emülatörle oynayarak bu sistemin gelişmişi olan cihaz banını nasıl açıyorum biraz anlayamadım. Çünkü sıfırdan her şeyi kuruyoruz, sistem bizi yine tanıyor. Bu programda sadece emülatöre başka bir sanal telefon atıyor. O zaman tek mantıklı açıklaması emülatör sistemimize göre bir telefon ıdsi oluşturuyor. Misal a sisteminin sanal telefonu bdir. formatladıktan sorna tekrar kurarken emülatör bakıyor a sistemi, hemen b sanal telefonunu tekrar oluşturuyor. burada emülatörün gördüğü sistemi değiştirmek gerek. Bunları bize şöyle dolu dolu anlatacak bilgilendirecek birileri yok mu ya.
Mantıken olaya bakınca, cihaz banı cihaza atılır. Emülatör cihazı taklit eden bir ara uygulama. Yani emülatördeki cihaza atıyorlar gibi gözüküyor. Gerçek HWİD, dediğin gibi oluyor. İyide gerçek HWİD yenmiyorsa, bir kişi format atıp sıfırdan emülatörü kurunca nasıl guest hesapta karşısına eski banlı hesabı getirebiiyorlar?_Sen format atsan da anakartını değiştirmediğin sürece değişmeyen (spoofer kullanmadan) UUID dene bir numaran var. Bunu değiştiren programlarda var tabi ama genelde onlarda fixleniyor.
Yani cihaz banı olayı diğer oyunlarda olduğu gibi bunda da uygulanabilir ama sanırım hala daha uygulanmıyor. Çünkü ban yiyenler herhangi bir spoofer kullanmadan yeni hesap açıp devam ediyorlar.
sadece gameloop için telefon için işe yaramaz .exe olan birşeyi telefonda çalıştıramazsın ancak .apk olursa çalışırhem pc emülatör hem de telefon için işe yarıyor mu peki ? fazla yararlı bu arada teşekkürler
guestin bir önemi yok direkt twitter yada facebooktan bağlayarakta giriş yapılabiliyor yani yeni hesap açılabiliyor guest banlı kalsada olurMantıken olaya bakınca, cihaz banı cihaza atılır. Emülatör cihazı taklit eden bir ara uygulama. Yani emülatördeki cihaza atıyorlar gibi gözüküyor. Gerçek HWİD, dediğin gibi oluyor. İyide gerçek HWİD yenmiyorsa, bir kişi format atıp sıfırdan emülatörü kurunca nasıl guest hesapta karşısına eski banlı hesabı getirebiiyorlar?_
Ban açmıyor bu yine o hesap banlı kalır bu cihaz banı kaldırıyorKral Eski hesabım 2055 e kadar yasaklanmıştı açılır mı ciddendenemek istiyorum bak
Guest tabi önemli değil, örnek olması açısından söylediydim.sadece gameloop için telefon için işe yaramaz .exe olan birşeyi telefonda çalıştıramazsın ancak .apk olursa çalışır
Post automatically merged:
guestin bir önemi yok direkt twitter yada facebooktan bağlayarakta giriş yapılabiliyor yani yeni hesap açılabiliyor guest banlı kalsada olur
mükemmel allah razi olsunnTR: Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine sizlere Pubg Mobile cihaz banı kaldırma programını paylaşacağım.
EN: Yes, friends. I will share the Pubg Mobile device ban removal program with you.
Adımlar:
1) Öncelikle rar dosyasını indiriyoruz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) Ardından "JOY RESETTER.exe" çalıştırıyoruz.
3) "Emulator HWID Changer" butonuna tıklıyoruz.
4) İşte bu kadar
Steps:
1)Download and extract the rar file.
2) Open "JOY RESETTER.exe" file.
3) Click the "Emulator HWID Changer" button.
4) Enjoy
Ekli dosyayı görüntüle 72328
Features:
Emulator HWID Changer
Reset Guest
Clear logs
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tythanks for share mate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?