Uzman Üye
noermal 10 yıllık ban nasıll kaldırabılırımBu konuya şuana kadar neden yorum gelmemiş, enterasan valla.İşe yarayan bir programsa çok iyi bir içerik. Cihaz banı yiyenler deneyip sonuçları söylerse sevinirim.
Ban yemeden de kullanmak lazım, ana ıdlerin banlanmaması için.
Merak ettiğim kısım, emülatörde cihaz banı atılırken sistemin belli parametreleri alınıyor mudur acaba? Hdd, anakart, mac adresi vs?
Kalkmaznoermal 10 yıllık ban nasıll kaldırabılırım
bende yaptım ama bir degişiklik yokİş görüyor hala eline saglık
nasıl yaptınız bende olmuyordenedim oldu paylaşım için Teşekküler
Guest hesaplarda işe yarıyor yalnız facebook twitter değilbende yaptım ama bir degişiklik yok
ilave olarak yaptıgınızı anlatırsanız bizde yapalım
Amacı zaten emülatör ıdsine atılan banı kaldırması buda ıd değiştirmesiyle olması lazım. Yani ya hep çalışması lazım ya hiç çalışmaması lazım?Guest hesaplarda işe yarıyor yalnız facebook twitter değil
Yani dediğin gibi Facebook Twitter banı kaldırmadıktan sonra cokta bir anlamı yok bence deAmacı zaten emülatör ıdsine atılan banı kaldırması buda ıd değiştirmesiyle olması lazım. Yani ya hep çalışması lazım ya hiç çalışmaması lazım?Kaldıki sadece guest sıfırlıyor ama sosyal medyaya yine giremiyorsak bir çözüm bulunamamış demektir. Yani CİHAZ BANI YİYEN HAPI YUTAR halen geçerli olur o durumda.
O değilde biraz buna güvenerek saldıydık, umarım sonumuz hüsran olmaz o zaman.Yani dediğin gibi Facebook Twitter banı kaldırmadıktan sonra cokta bir anlamı yok bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?