PUBG Mobile emülatör ESP açma ekranı gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Ekran geliyor esp felan açma ama çalısmıyor lütfen yardım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Hileyi çalıştırdıkdan sonra ayarlarınızı yapınız eger hala sorun düzelmediyse bi f6 tuşuna basıp yeniden başlatın eger oda olmadıysa hileyi başlatırken yaptıgınız bir hata olabilir
Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileyi çalıştırdıkdan sonra ayarlarınızı yapınız eger hala sorun düzelmediyse bi f6 tuşuna basıp yeniden başlatın eger oda olmadıysa hileyi başlatırken yaptıgınız bir hata olabilir

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
Hocam herşeyi yaptım ya ekran felan geliyor yemin ediyorum 3 saatir ugrasıyorum silip slip baştan yüklüyorum sorun nerden anlamadım.. O esp ekranı geliyor f6 basıyorum oda keendini yeniliyo fakat ESP ON modu açık oldugu halde olmuyor.. c++ felan hep yüklü zaten netleri felanda yükledim . :(

Üye
7 HİZMET YILI
f6 ile dene ayarları yapıp hileyi düzgün başlattıgından emin ol güvenlik korumlarını kapa

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güncellemeden sonra düzeldi bende ama şuan onaylı üye olmadığım için kullanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...