Üye
Hileli takimla oynamak zaten ban sebebi 1 Hafta.Bizdeki hileden 1 senedir ban yiyen olmadi hic.Sadece videodan yemisligimiz var. 2 Sezon Fatih.3 Sezon As Kasmisligim var.Zaten Tanidigim bir cok Fatih var.Hileli biriyle oynamak. onun banlanması sonucu benim hesabıma zarar vriyor mu.
kanka 22 yaşındayım elmasım nedersin?
vermiyor diye biliyorum.Hileli biriyle oynamak. onun banlanması sonucu benim hesabıma zarar vriyor mu.
vermiyor diye biliyorum.
Bendeki hile 2 senedir safe ban yemez.No recoil full acik sen dusun.Raporlar bi ise yaramaz video haricbir süre sonra ban yeme riski olabilir çok fazla rapor yerse eğer tüm takımın
Raporlar inan bir sey ifade etmiyor.Video alindigi icin problembir süre sonra ban yeme riski olabilir çok fazla rapor yerse eğer tüm takımın
güzel konu beraber kasalım
sadece bir kişi report edildigi için takımda report yiyen ban yer diye biliyorunmHileli biriyle oynamak. onun banlanması sonucu benim hesabıma zarar vriyor mu.
Sitededeki hileyi kullanmiyorum.Bununla ilgili konu actim 2 gun once 1 günlügune ban atti admin.Buraya yazsam reklam olur.Bu konuyu actigimda Astim şimdi As9 um.Report bypass falan yok.No Recoil açıkken ban yemiyorum diyorsun. Sitedeki hilede No Recoil veya Magic Bullet veya Macro yok, acaba hangi hileyi kullanıyorsun? Bende hile kullanıyorum fakat sadece ESP var. Eğer kullandığın hileyi bende kullanırsam beraber Fatih'e kasabiliriz. Bu arada Report Bypass mı var?
hilesizim ama iyi oynuyorum ak 6x spray atiyom dusun yani istersen oynayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?