Griffin Premium
Hangi Iphone şahsen Iphone 5s de öyle bir durum yok .)iPhone gibisi yok alıyor hdr ye sanki oyunun içindesin gibi oynuyorsun
iPhone 7 Plus yeni aldımHangi Iphone şahsen Iphone 5s de öyle bir durum yok .)
İphone neymiş iphone'a araba parası vereceksin iphone'um vaaaaaaaağr diye gezmekten başka birşeye yaramayacak ameğrikaya verdiğin parayla kazıklandığınla kalacaksın sonra senin paranla yeni iphone çıkartacaklar seninki 1 yıla kalmadan yavaşlıcak eskisini satıp yenisini alacakasın en iyisi eski nokia'lar şahsen kendimde kullanıyorum oyunuma vs de pc den giriyorum alo alo yetiyorki o telefon internete youtube'a bile giriyor arz talep meselesi olsada iphone'un amacı iphoneum vaaaaağr yapmakHangi Iphone şahsen Iphone 5s de öyle bir durum yok .)
Şahane herkes istediğini alır bizim PC emiz yok ona bakarsan sende yok PC ede PC bilmem ne uza gitti asabımı bozma iPhone kullanıyorsam seni alakadar etmezİphone neymiş iphone'a araba parası vereceksin iphone'um vaaaaaaaağr diye gezmekten başka birşeye yaramayacak ameğrikaya verdiğin parayla kazıklandığınla kalacaksın sonra senin paranla yeni iphone çıkartacaklar seninki 1 yıla kalmadan yavaşlıcak eskisini satıp yenisini alacakasın en iyisi eski nokia'lar şahsen kendimde kullanıyorum oyunuma vs de pc den giriyorum alo alo yetiyorki o telefon internete youtube'a bile giriyor arz talep meselesi olsada iphone'un amacı iphoneum vaaaaağr yapmak
Ben kullanmana laf etmiyorumki zatenŞahane herkes istediğini alır bizim PC emiz yok ona bakarsan sende yok PC ede PC bilmem ne uza gitti asabımı bozma iPhone kullanıyorsam seni alakadar etmez
Tamam kardeş ani çıkışım içimin kusura bakma iPhone kullanananlara edilen laf var görmemiş bilmem ne ben onlardan değilim eski telefonum kırıldı bende dedim hazır birikmiş maaşım var alıyorum uzun yıllar kullanabilecek bir cihaz olsun yanlış mı düşünüyorumBen kullanmana laf etmiyorumki zatendemek istediğimi anlamadın fahiş fiyatlar onu demeye çalışıyorum ayrıca ios işletim sistemi çok kısıtlı icloud kitlendimi telefonda gidiyor
Sende haklısın ama ben iPhone’um vağğğğrr diye gezmiyorum soran olursa söylerim yoksa ben bunu aldım bilmem ne diye şov yapmıyorum asla@akıncı aslında güzel düşünüyorsun paran var bakarsın özellikleri güzel alırsın , ancak demek istediğim şu anda iphone'ların fiyatları aşırı yüksek ve alanların çoğu fahiş fiyatlar ödeyip etrafta iphone'um vağğğğr diye geziyor amaç bu ve işin kötüsü ios işletim sistemi kapalı kutu gibi uygulamalar vs ve icloud kitlendimi telefon gidiyor , onun yerine daha uygun fiyatlara çok daha mantıklı telefonlar var onu demek istiyorum
O zaman klübe hoşgeldinSende haklısın ama ben iPhone’um vağğğğrr diye gezmiyorum soran olursa söylerim yoksa ben bunu aldım bilmem ne diye şov yapmıyorum asla
Ne klübüO zaman klübe hoşgeldin
yararlı konu ama mobile sarmıyor artık liteyi bekliyorum ben
HaklısıniPhone gibisi yok alıyor hdr ye sanki oyunun içindesin gibi oynuyorsun
Pc Durum Biraz Kötü Tekrar İndirip Denessemmi Diyorumda Yıkk
Telefon Sagolsun
Eyvallah kardeşim
Haklısın bugüne kadar hiç sıfır Iphone almadım ve almayı düşünmüyorum. Şuan Iphone 5 kullanıyorum (Samsung Tab 3 karşılığı aldım) bu yılın sonunda da huawei mate 20 lite falan almayı düşünüyorum. Iphone hapis Android özgürlüktürİphone neymiş iphone'a araba parası vereceksin iphone'um vaaaaaaaağr diye gezmekten başka birşeye yaramayacak ameğrikaya verdiğin parayla kazıklandığınla kalacaksın sonra senin paranla yeni iphone çıkartacaklar seninki 1 yıla kalmadan yavaşlıcak eskisini satıp yenisini alacakasın en iyisi eski nokia'lar şahsen kendimde kullanıyorum oyunuma vs de pc den giriyorum alo alo yetiyorki o telefon internete youtube'a bile giriyor arz talep meselesi olsada iphone'un amacı iphoneum vaaaaağr yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?