Var ama şuan test sürümünde 1-2 güne hatalar vs şeyler giderilip güncellenicekmiş bende bekliyorum aynısını :d
Gerçekten mi? Eğer çıkarsa müthiş olur.Var ama şuan test sürümünde 1-2 güne hatalar vs şeyler giderilip güncellenicekmiş bende bekliyorum aynısını :d
Hile yapıldığını biliyorum zaten dostumKardeşim pubg emiltörün wall esp aim jump no recoil speed ne ararsan bütün hilesini bir arada barındıran cheat ini yaptılar zaten :d kimi parayla satıyorr gibi free veriyor araştırırsan bulabilirsin
Çalışmaların sürdüğünü biliyorum ama ne zaman gelecek bakalımHile yapıldığını biliyorum zaten dostumBen MemoryHackers ın yapmasını istiyorum napayım elin hilesini
o oyunda hile açan kişi memory hackersden biri tanıyomGerçekten mi? Eğer çıkarsa müthiş olur.
abartma kanka format da herşeyin kesin çözümü değil uzun yoldan çözümü beleş avler var üstelik prodan alabiliyorsun ki cidden çoğunda mining virüsü var ki 1 indirmeyle bilmemkaç mn virüsü olabiliyor geçen mb ile temizlediğimde 1400 virüs çıktı 1200ü mn virüsü dikkate alınması gerekinternetten indireceğiniz free hileler içinde trojen gibi virüsler bulunuyor bunlardan en kötüsü de bitmining. Bitcoin kasıyor sizin pc'niz üzerinden Eğer o tür virüsler olmasını istemiyorsanız memoryhackers'ın çıkaracağı hileyi bekleyin. Yoksa bu virüslerden format atmadan kurtulma şansınız çok az. İstediğiniz virüs programını deneyin hiç bir işe yaramaz. 1 2 hafta önce benimde başıma geldi format atmadan geçmedi.
abartmıyorum buraya konusunu dahi açmıştım kardeşim.abartma kanka format da herşeyin kesin çözümü değil uzun yoldan çözümü beleş avler var üstelik prodan alabiliyorsun ki cidden çoğunda mining virüsü var ki 1 indirmeyle bilmemkaç mn virüsü olabiliyor geçen mb ile temizlediğimde 1400 virüs çıktı 1200ü mn virüsü dikkate alınması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?