PUBG Mobile (EMÜLATÖR) görüş hilesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Konuya değinmeden önce Merhaba hepinize.
Pata küte bam güm giriyorum konuya beyler/arkadaşlar.
Az önce (27 Ocak 2019 Pazar 04:00) Bilgisayarda Tencent Games'in PUBG Mobile için kendi yaptığı emülatörde PUBG oynuyordum ve takımıma denk gelen Türk arkadaş dağların arkasındaki rakipleri "Enemys ahead" diyerek işaretliyor ve gidip hepsini pata küte vuruyordu. Olay garibime gitti tabii normal olmadığı belliydi. Sordum hile mi nasıl görüyorsun falan diye arkadaş aynen şöyle dedi;
İsmini söylersem olmaz direk uygulamayı vermem lazım.
Oyun sonu lobilerine davet ettiler gittim falan ama hepsi Disconnect oldu bir şey ne sordum ne alabildim. (açıkcası pek güvenmiyordum)
Benimde aklıma tabii ki de hile denince akla ilk gelen site Memoryhackers oldu :mum::cooldoge:
Şimdi ise bu konuyu açıyorum.
Sorum oyunun kodlarını araştıran sevgili yönetici/adminlere (sizde cevap yazabilirsiniz tabii :D)
PUBG Mobile 'ın Emülatörü için, aynı zamanında ROS'a yaptığınız ve geliştirmeye devam ettiğiniz gibi bir görüş hilesi aim hilesi vesayre yapılabilir mi? Hali hazırda böyle bir hile var mı?
(Eğer sitede böyle bir hile varsa özür dilerim dediğim gibi direk konu açtım)
Eğer böyle bir şey mümkünse (ki bence siz yaparsınız) böyle bir hile yapıp sitede kullanıma sunacak mısınız?
Teşekkürler şimdiden :)

Hile yapan arkadaşa dair görüntüler;

asdasd.png
sdf.png

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Var ama şuan test sürümünde 1-2 güne hatalar vs şeyler giderilip güncellenicekmiş bende bekliyorum aynısını :d

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kardeşim pubg emiltörün wall esp aim jump no recoil speed ne ararsan bütün hilesini bir arada barındıran cheat ini yaptılar zaten :d kimi parayla satıyorr gibi free veriyor araştırırsan bulabilirsin :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim pubg emiltörün wall esp aim jump no recoil speed ne ararsan bütün hilesini bir arada barındıran cheat ini yaptılar zaten :d kimi parayla satıyorr gibi free veriyor araştırırsan bulabilirsin :D
Hile yapıldığını biliyorum zaten dostum :D Ben MemoryHackers ın yapmasını istiyorum napayım elin hilesini :D

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
internetten indireceğiniz free hileler içinde trojen gibi virüsler bulunuyor bunlardan en kötüsü de bitmining. Bitcoin kasıyor sizin pc'niz üzerinden Eğer o tür virüsler olmasını istemiyorsanız memoryhackers'ın çıkaracağı hileyi bekleyin. Yoksa bu virüslerden format atmadan kurtulma şansınız çok az. İstediğiniz virüs programını deneyin hiç bir işe yaramaz. 1 2 hafta önce benimde başıma geldi format atmadan geçmedi.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynen gelirse iyi olur uzun zamanır bekiyorum Tencent G B hack

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben paylaşmıştım ama kaldırdılar Reverser olmadığım için maze abem de yapdı ama suan calısmıyor.3

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
internetten indireceğiniz free hileler içinde trojen gibi virüsler bulunuyor bunlardan en kötüsü de bitmining. Bitcoin kasıyor sizin pc'niz üzerinden Eğer o tür virüsler olmasını istemiyorsanız memoryhackers'ın çıkaracağı hileyi bekleyin. Yoksa bu virüslerden format atmadan kurtulma şansınız çok az. İstediğiniz virüs programını deneyin hiç bir işe yaramaz. 1 2 hafta önce benimde başıma geldi format atmadan geçmedi.
abartma kanka format da herşeyin kesin çözümü değil uzun yoldan çözümü beleş avler var üstelik prodan alabiliyorsun ki cidden çoğunda mining virüsü var ki 1 indirmeyle bilmemkaç mn virüsü olabiliyor geçen mb ile temizlediğimde 1400 virüs çıktı 1200ü mn virüsü dikkate alınması gerek

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
abartma kanka format da herşeyin kesin çözümü değil uzun yoldan çözümü beleş avler var üstelik prodan alabiliyorsun ki cidden çoğunda mining virüsü var ki 1 indirmeyle bilmemkaç mn virüsü olabiliyor geçen mb ile temizlediğimde 1400 virüs çıktı 1200ü mn virüsü dikkate alınması gerek
abartmıyorum buraya konusunu dahi açmıştım kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...