Pubg mobile Emulator isimsiz nick nasıl yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyundayken görmüştüm birkaç kişide adamın oyundaki ismi felan hiç yoktu bunu nasıl yapıyorlar bilen birisi yazabilirmi birde böyle yaparsak ban riskini azaltmış olurmuyuz

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
telefondan yapman gerekli arap klavyesine cevirip yapa bilirsin en sonda i koyucaksin ve sonra sileceksin i yi isimsiz olacak ve ya isimsiz birinin profilinden oyun ici kopyalayarak yapa bilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
telefondan yapman gerekli arap klavyesine cevirip yapa bilirsin en sonda i koyucaksin ve sonra sileceksin i yi isimsiz olacak ve ya isimsiz birinin profilinden oyun ici kopyalayarak yapa bilirsin.
emulatörden yani gameloop tan oynuyorum telefon ilgilendirmez beni

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
telefonda yapmıştım onu bi kere de emu da olurmu bilmiyorum

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
  1. İlk olarak oyunu açıp profil sayfasına girin.
  2. İsminizin yanındaki kalem işaretine tıklayın ve düzenleme penceresini açın.
  3. İstediğiniz ismi yazarken boşluk kullanmanız gereken yere geldiğinizde ‘alt’ tuşuna basılı tutarken ‘0160’ yazın.
  4. ‘alt+0160’ kısayolu karakter tablosundaki boşluk karakterinin kısayoludur. Bu kısayol sayesinde normal boşluk yerine karakter olan boşluk işaretini kullanmış olacağız. Bu sayede oyun boşluk karakterini kabul edecek ve hata vermeyecektir.
  5. hocam sizin için araştırdım bunu işinize umarım yarar buyrun elimden gelen bu kadar ama ilginç miş isimsiz olmak daha once hıc gormedim. İyi günler dilerim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
  1. İlk olarak oyunu açıp profil sayfasına girin.
  2. İsminizin yanındaki kalem işaretine tıklayın ve düzenleme penceresini açın.
  3. İstediğiniz ismi yazarken boşluk kullanmanız gereken yere geldiğinizde ‘alt’ tuşuna basılı tutarken ‘0160’ yazın.
  4. ‘alt+0160’ kısayolu karakter tablosundaki boşluk karakterinin kısayoludur. Bu kısayol sayesinde normal boşluk yerine karakter olan boşluk işaretini kullanmış olacağız. Bu sayede oyun boşluk karakterini kabul edecek ve hata vermeyecektir.
  5. hocam sizin için araştırdım bunu işinize umarım yarar buyrun elimden gelen bu kadar ama ilginç miş isimsiz olmak daha once hıc gormedim. İyi günler dilerim
bunu yapmak ban riskini düşürürmü peki acaba

BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
emuletorden olmuyor diye biliyorum yav

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam google 'da şekil içeren isimler arattığınız ve onu oyun içinde kullandığınız zaman oluyor diye biliyorum
Post automatically merged:

emuletorden olmuyor diye biliyorum yav
ama evet arkadaşın dediği gibi emilatörden olmuyor olabilir kopyala yapistir islemi yine de deneyin

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk internetten falan kopyalanabilir onlar en iyisi yine de telefondan yapmak tabi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sadece 1 tane isim değiştirme hakkım var başka kartım yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...