Üye
Size teamwiever versem bakabilirmisiniz ben bulamadım dediğinizi görev yöneticisini açtım preformansa tıkladım ama sanallaştırma diye bir yazı göremedimİşlemcine çok yük biniyor muhtemelen. Emülatör oyunu olduğu için sanal makine üzerinden çalıştığından, işlemciyi çok yorar Pubg Mobile.
BIOS ta virtual machine açık olması lazım. Bunu kontrol edebilir misin? (Görev çubuğundan sağ tuş görev yöneticisi, oradan da performans sekmesi, sağ altta sanallaştırma var "Etkin" diyosa açıktır.) Sanal makineyi açmak bir hayli rahatlatır, eğer açık değilse.)
o kadar çok denedim ki hala takılıyor oyundaEmülatörün başlangıç ayarlarını kurcalarsan bir nebze fayda sağlar
Arkadaşın dediğin gibi sanal makine olayı çok işine yarar onu da yanlış bilmiyorsam bios ayarlarından açabiliyorsun sanırımSize teamwiever versem bakabilirmisiniz ben bulamadım dediğinizi görev yöneticisini açtım preformansa tıkladım ama sanallaştırma diye bir yazı göremedim
Post automatically merged:
o kadar çok denedim ki hala takılıyor oyunda
sağ altta sanallaştırmadan bahsediyorSize teamwiever versem bakabilirmisiniz ben bulamadım dediğinizi görev yöneticisini açtım preformansa tıkladım ama sanallaştırma diye bir yazı göremedim
Post automatically merged:
o kadar çok denedim ki hala takılıyor oyunda
ahahah kardeşim inan aynı sorun bende vaar ve pc 5000 tl lik bir pc genel oyun hatası herkeste kasıyor özellikle adam görünce benim pc cızzzz diyor öyle donup kalıyor 10 saniyeBilgisayarımın özellikleri
İşlemci: amd athlon x4 880k
Ekran kartı: gtx 1050ti
Ram:8gb
Bu özelliklerle gta 5 csgo ark ve nerdeyse tüm oyunları takılmadan sıkıntısız şekilde oynuyorum fakat pubg mobile emulatore gelince aşırı fps düşüyor takılıyor lütfen yardımcı olsun bilen birisi.
İnternet kafe de benim bilgisayarın özelliklerinden daha düşük bilgisayarlar yağ gibi oynatırken bende neden takılma olabilir çıldırıcam en sonunda kırıp atıcam pc yi
aynen bayagı fark ediyor o ayarlargrafik ayarlarından kare hızını yükseltemyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?