yayıncıların coğgu sılah guclendırme yapıyor sanırımPubg Mobile Emülatör Yatay Sekmeyi bir türlü aşamadım. Dikeyi bir şekilde azaltmayı başarıyoruz ama yataydaki sekme, bildiğin sarhoş adam gibi kıvırıyor.O kadar olur diyorum ama yayıncıları izlediğimde adamlarda neredeyse yatay sekme yok. Dikey sekmede minimum sayılır. Bunun hile benzeri etmenler dışında bir ayarı mı var acaba? Mobile emülatörde sadece dikey sekmeyi ayarlarla biraz azaltıyorlar ama yatayda sekmeye yönelik bir ayar yok bildiğim kadarıyla.
Hassasiyetli bi alakası var mı deniyim bunuateş etme hassasiyeti ve dürbün hassasiyetlerini düşürüp tekrar dene
yatay sekme tamamen hassiyetle ilgili kendi youtube videom var pubg lite makro diye her dürbün için ayrı hassasiyet ayarı var mesela dikey sekme çok kolay bir şekilde yokedilebiliyo makro ile aşşa çekme gecikme ilePubg Mobile Emülatör Yatay Sekmeyi bir türlü aşamadım. Dikeyi bir şekilde azaltmayı başarıyoruz ama yataydaki sekme, bildiğin sarhoş adam gibi kıvırıyor.O kadar olur diyorum ama yayıncıları izlediğimde adamlarda neredeyse yatay sekme yok. Dikey sekmede minimum sayılır. Bunun hile benzeri etmenler dışında bir ayarı mı var acaba? Mobile emülatörde sadece dikey sekmeyi ayarlarla biraz azaltıyorlar ama yatayda sekmeye yönelik bir ayar yok bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?