- Yasaklandı
-
Banlı Üye
hesabım as kademesindeyeni hesapla girince oluyor öyle 4 5 oyuna düzelir
kanka bencede 5 6 oyun at düzelirarkadaşlar bitki tehtidi modu gittikten sonra oyun sanki bir tuhaflaştı erangelde full botlarla eşleşiyorum hiçbir tane gerçek oyuncu bulmuyor ve takım arkadaşıda bulmuyor birde emulator satın alma falan gibi bir pencere çıkıp duruyor sizdede böyle birşeyler varmı yoksa birtek bendemi öyle oluyor bir sorayım dedim
ama sadece erangelde öyle livikteyken oyuncuları buluyor hemde 4 lü takım olarak erangel full bot takım arkadaşı vs hiç yok tekim yani istesem 1 günde fatih yapacam neredeyse botları vura vuraBir kaç el atsan düzelir gibi geliyor bana da bu new state in çıkmasından dolayı oyuncuda azalmış olabilir
pubg'nin garip bir sistemi var onunla bağlı olabilir dediğim gibi bir kaç el atsan geçer gibi geliyorama sadece erangelde öyle livikteyken oyuncuları buluyor hemde 4 lü takım olarak erangel full bot takım arkadaşı vs hiç yok tekim yani istesem 1 günde fatih yapacam neredeyse botları vura vura
evet haklısın sorun düzeldi gerçek adamları buluyor şimdi artık5 maç attık dan sonra düzeliyor. Satın al yazısı banada çıkıp duruyor onun çözümünu arıyorum bende
kimse oynamaz olurmu en çok puanı erangel veriyor hem başlangıç haritası oldğundan her zaman oynanır bu arada sorunum çözüldü birkaç maç attım kendiliğinden düzeldi artık botlar çıkmıyor haybeden 25 - 30 kill aldım anında as 1 yıldıza yükseldimBu haritayı oynayan kimse olmayabilir.
birkaç maç attım düzeldi zaten kendiliğindenpubgnin eşleştirme sistemiyle alakalı bir sorun düzelmesi için tek yapabileceğin beklemek dostum
aga öle birsey mümkün degil sen bot moduna girmisindir ondandırarkadaşlar bitki tehtidi modu gittikten sonra oyun sanki bir tuhaflaştı erangelde full botlarla eşleşiyorum hiçbir tane gerçek oyuncu bulmuyor ve takım arkadaşıda bulmuyor birde emulator satın alma falan gibi bir pencere çıkıp duruyor sizdede böyle birşeyler varmı yoksa birtek bendemi öyle oluyor bir sorayım dedim
oyunda bot modu yokkiaga öle birsey mümkün degil sen bot moduna girmisindir ondandır
baştan bende senin gibi düşünmüştüm ama birkaç maç attıktan sonra hata kendiliğinden düzeldi ve şuan artık normal oyuncularla eşleşiyorben öyle bişeyle karşılaşmadım ama o haritayı yada senle oyuncuları aynı lobiye atmıyor olabbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?