Üye
İnt ile alakası yokmuş,bendede aynı sorun vardı sağolsun arkadaş link atmış onun sayesinde aim mükemmel çalışıyor,Smith ayarını yap,smoth yukseltInt gerı gelsın lutfen .
Aimbot menüde off yerini ext yaparsan aktif etmiş oluyorsun. Aimbot ayarları rakibe nişan almanı kolaylaştıran ayarlardır. Rakibin vücudun da nişan almak istediğin yeri, nişan alan boyutunu vs kendine en rahat şekilde ayarlamak senin için doğru olur herkes kendine göre deneyerek ayar yapıyor. Biraz kurcalarsan halledersin senHileyi açtım fakat sadece adamların yerini ve itemleri görebiliyorum.
Aimbot aktifleştiremedim ki ince ayar yapayım.
Öncelikle bu Aimbot ayarları ne demek ne işe yarar tükçe karşılıkları nedir.
Nasıl kullanılır daha detaylı bir anlatım var mı?
Araplara karşı hep eziliyoruz, sinir oluyorum...
Şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleniyor şuan. En kısa zamanda bitmesini bekliyoruz.arkadaslar hıle gelmedı daha demı ben bıraz anlayamdım ama
Aimbot menüde off yerini ext yaparsan aktif etmiş oluyorsun. Aimbot ayarları rakibe nişan almanı kolaylaştıran ayarlardır. Rakibin vücudun da nişan almak istediğin yeri, nişan alan boyutunu vs kendine en rahat şekilde ayarlamak senin için doğru olur herkes kendine göre deneyerek ayar yapıyor. Biraz kurcalarsan halledersin sen
Post automatically merged:
Kardeşim kelimeleri anlayamadığım için hangi ayar neyi etkiliyor çözmedim en azından bir kaç tanesinin ne anlama geldiğini nasıl etkilendiğini belirtseler deneme yanımla işim kolaylaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?