3 Eki 2023 #1 emre 6161 Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI PUBG Mobile EzPUBGM Hack olan hileyi açıyorum panel gelıyor etkılesıme gırıyor ancak oyuna girince panel görünuyor ama hile görünmuyor nasıl çozerım win 10 kullanıyorum
PUBG Mobile EzPUBGM Hack olan hileyi açıyorum panel gelıyor etkılesıme gırıyor ancak oyuna girince panel görünuyor ama hile görünmuyor nasıl çozerım win 10 kullanıyorum
Çözüm k0vacs 3 Eki 2023 Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3 Eki 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap " Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3 Eki 2023 Konuyu başlatan #3 emre 6161 Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla