kardeş cumartesi ve pazar ful girerim.ve akşamları 6 dan sonra girebiliyorum.iyide oynarım hilede sadece esp açık.Sen ekle takım arkadası lazım oldugunda oynarım.Fatihe kadar söz veremem ama baktın takımdan 1 kişinin işi çıktı istek yollarsın
ID:5678707397
Kardeşim ıd nı atar mısın ozaman7/24 aktifim eksik varsa gelebilirim
Kardeşim hilede antiban var açılırken soruyor oka basıyor musun ?valla kardeş ben gelirdim ama ban atıyor sürekli nasıl oluyorda siz ban yemiyorsunuz ???_???
Ban yediysen kardeş format at hem pc ye. Ardından modeme reset at. öyle oyna.Yoksa oyunu silip yüklemen fayda etmıyor yine atıyor benım basıma geldi. Ben pc ye ve modeme reset atınca birşey olmuyur.valla kardeş ben gelirdim ama ban atıyor sürekli nasıl oluyorda siz ban yemiyorsunuz ???_???
yani illa format mı atmam gerekiyorBan yediysen kardeş format at hem pc ye. Ardından modeme reset at. öyle oyna.Yoksa oyunu silip yüklemen fayda etmıyor yine atıyor benım basıma geldi. Ben pc ye ve modeme reset atınca birşey olmuyur.
evet kardeş önceden yani eski sürümde oynarken 5 ay falan sınırsız oynadım bu sürümde oyle oldu hesap actığım zman 3 oyun bilemedin 5 oyun dan sonra ban atıyor hadı 1 hafta falan da olsa yine iyi 10 yıl ne yawKardeşim hilede antiban var açılırken soruyor oka basıyor musun ?
xenapus ney broid: Xenapus ekleyebilirsin hocam
Tamam şu an oyunda değilim fakat ekliyeceğim.id: Xenapus ekleyebilirsin hocam
can i join ?Arkadaşlar 13.Sezon başlayınca fatihe kasmayı düşünüyorum direkt zaten 11.sezonda fatih oldum tecrübeliyim yani. Hileyi kullanmasını bilen yaşı 20 civarı olursa daha iyi olur takım arkadaşı arıyorum. 1gün girip 2-3 gün girmeyecek olanlar yazmasın sürekli oyunda çevrimiçi olanlar yazsın nicklerini ekleyeyim veya ıd atsınlar. Şuan da açığım isteyen gelsin oynarız. Boş yorum yazmayın raporluyorum.
Kardeşm ıd veya nick yazarsan eklerim.ben sürekli açığım geceleri uyarsa beğen ve yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?