emulatör üstünde bazı araçlar var 3D Şeklinde Bir Kare Var O Butona Tıklayıp Kare Hızını Göster Butonuna Basmalısınız Ve RX560 Pubg Mobile İçin Yeterlidir Pek Akıcı Olacağı Söylenemez Fakat Söylediğim FPS Ayarları İle Oynayın Tabi Monitörünüz 144 veya 120 HZ İseBilgisayarımda Rx 560 var, bu 60 fps için yeterli olur mu? Ayrıca ne kadar fps aldığımızı gözlemlemenin bir yolu var mı?
Hadi Ama Dostum Tam Cevaplayacakken Düzenlemek Niyegameloop "TxGameAssistant" adlı klasör yok yardımcı olur musun?
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Direkt uygulamadan dosya konumunu aç demeyin. Yerel disk C ve ordan Program files klasörüne girin direkt ordan halledebilirsiniz.
söylediğinin hepsini doğru yaptım oyun daha akıcı oldu evet ama 120fps olmadı ekran kartım ve işlemcimde iyi..emulatör üstünde bazı araçlar var 3D Şeklinde Bir Kare Var O Butona Tıklayıp Kare Hızını Göster Butonuna Basmalısınız Ve RX560 Pubg Mobile İçin Yeterlidir Pek Akıcı Olacağı Söylenemez Fakat Söylediğim FPS Ayarları İle Oynayın Tabi Monitörünüz 144 veya 120 HZ İse
Hadi Ama Dostum Tam Cevaplayacakken Düzenlemek Niye
oyun içinde 120 fps seçeneği geldi mi ?söylediğinin hepsini doğru yaptım oyun daha akıcı oldu evet ama 120fps olmadı ekran kartım ve işlemcimde iyi..
benim ki 60 hz kanka olmaz mımonitör ün 120 hz ise bu ayarları yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?