Onaylı Üye
evetMesaj mesela senin bana attığın gibi demi
evetMesaj mesela senin bana attığın gibi demi
Ben sana attıkça oluyor yani kusura bakma bilmiyorum da
evet oluyo sorun değil rica ederimBen sana attıkça oluyor yani kusura bakma bilmiyorum da
50 olunca onayli üye oluyosun bildiğim kadarıyla ama onaylı üyede lol script indiriliyor galiba50 olunca hileyi kullanabiliyoruz anladığım kadarıyla değilmi hep emülatör gösteriliyor bana mobil lazım
hacker olmana gerek yok forumlarda aktif olup konuşman lazım mesela tanışma forumunda insanlarla tanışarak yapabilirsinHicbirsey anlamadım öyle hackerlik falan bilmiyorum ki ben
Dediğim gibi ben telefon oyuncusuyum ama incelemelerime göre burda sadece emülatör var yani işe yaramazhacker olmana gerek yok forumlarda aktif olup konuşman lazım mesela tanışma forumunda insanlarla tanışarak yapabilirsin![]()
mobil oyunları bilgisayardan oynarsan burası sana yardımcı olabilirDediğim gibi ben telefon oyuncusuyum ama incelemelerime göre burda sadece emülatör var yani işe yaramaz
belki telefon için de vardır ama burda olduğunu sanmıyorum yine de forumlara bir bak istersenMalesef PC çok eski . Eskiden wolf falan dword kullanırdım ama bana şuan pubg mobilde hile lazım ya aşırı hemde
rica ederimÇok teşekkür ederim
Ne güzel anlatmışsın kardeşim eline koluna sağlık adamsın adamŞuan rank kısıtlaması olan hileler.
League of Legends - LazySharp (+50 Mesaj - Onaylı Üye)
Pubg Lite Vip Hack (+300 Mesaj - Seçkin Üye)
Pubg Steam Vip Hack (+300 Mesaj - Seçkin Üye)
Black Squad sByte Vip Hack (+600 Mesaj - Süper Üye)
Insurgency (+300 Mesaj - Seçkin Üye)
FiveM - Global Unban (+50 Mesaj - Onaylı Üye)
Apex Legends (+600 Mesaj - Süper Üye)
bunları yapman gerekiyor kardeşim sistem değişti